Κύριε Ραγκούση, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Print Friendly, PDF & Email

Η αποτυχημένη προσπάθεια του κ. Ραγκούση να αποσπάσει την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ  ώστε να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος, του προξένησε θλίψη. Και «η θλίψη αυτή γεννά παραφροσύνη», όπως λέει ο λαός μας.

Αποτέλεσμα αυτής της «παραφροσύνης» είναι οι κατηγορίες που εκτόξευσε  προκειμένου να χρεώσει στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τις διοικητικές εξελίξεις στον Γ.Σ.Α..

Είναι φαίνεται «τόσο στενή» η σχέση του κ. Ραγκούση με τον αθλητισμό και τις υποθέσεις του Γ.Σ.Α., που φαίνεται να αγνοεί πως ο Δήμος Αμαρουσίου ουδέποτε είχε στην κατοχή του την ομάδα, της οποίας ιδιοκτήτης ήταν και παραμένει ο κος Βωβός.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου το μόνο που έκανε ήταν να απευθυνθεί σε επιχειρηματίες της πόλης, σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη Γ.Σ.Α.  και να τους ζητήσει τη συνδρομή τους ώστε η ομάδα να παραμείνει ισχυρή, μετά την ανακοίνωση  του ιδιοκτήτη της ότι αδυνατεί να τη συνδράμει οικονομικά την τρέχουσα περίοδο. Ο Δήμος ούτε μετοχές της ομάδας είχε, ούτε ήταν αυτός που θα αποφάσιζε σε ποιον θα μεταβιβαστεί η ιδιοκτησία της.

Και για να ξεκαθαρίζουμε μια και καλή τα πράγματα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ποτέ δεν συνέδεσε το όνομα και το δημοτικό του έργο με επιχειρηματικά συμφέροντα που αναπτύχθηκαν στην πόλη. Η βράβευση της ομάδας μπάσκετ του ΓΣΑ κατά το πρόσφατο παρελθόν για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις της, αφορά αυτές καθ΄ αυτές τις επιτυχίες που κάνουν περήφανη όλη την πόλη. Και σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με επιχειρηματικές πρακτικές και συμφέροντα. Αν στο μυαλό του κ. Ραγκούση αυτά διαπλέκονται, είναι δικό του πρόβλημα.

Ο Δήμος Αμαρουσίου θα στηρίξει με όλα τα μέσα που του παρέχει ο νόμος την ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Α., με συνέπεια και υπευθυνότητα, όπως έκανε μέχρι σήμερα.

Ο κος Ραγκούσης όμως τι έχει κάνει για το Γ.Σ.Α.; Γιατί δεν συμμετείχε και ο ίδιος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας; Γιατί δεν εμφανίστηκε ούτε μια φορά στο γήπεδο να την ενισχύσει με την παρουσία του; Ας αφήσει λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα.

Είναι δικό του πρόβλημα πως θα διαχειρισθεί τη θλίψη που του προκαλεί η αποτυχία του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος του κυβερνώντος κόμματος. Όμως επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός μας, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο