Κυριακή 13 Μαρτίου 2011, όλοι δίνουμε δυναμικό «παρών» στη δεντροφύτευση του Σ.Π.Α.Π στο Πεντελικό Όρος

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμος Αμαρουσίου καλεί όλους τους κατοίκους και τους εθελοντές του να συμμετάσχουν στην αναδάσωση που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), την πρώτη υπό το νέο Πρόεδρο του και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, και την τελευταία για τη χειμερινή – εαρινή περίοδο.

Η δεντροφύτευση είναι προγραμματισμένο να γίνει στην έκταση που κάηκε το 2009 κάτω από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, και με την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικών Αλλαγών.

Σημείο και ώρα συνάντησης: Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, από τις 9 π.μ. και έπειτα.

Δυνατότητες μεταφοράς

Όσοι εθελοντές χρησιμοποιήσουν το Ι.Χ. για τη μετάβασή τους, υπάρχει χώρος στάθμευσης έμπροσθεν του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Εναλλακτικά οι συμμετέχοντες εθελοντές μπορούν να χρησιμοποιήσουν:


• Το αστικό λεωφορείο 446 (αφετηρία: Σταθμός Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου με προορισμό το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εθελοντών έχει προβλεφθεί, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναδάσωσης, τα δρομολόγια από και προς το σημείο να εκτελούνται με μεγαλύτερη συχνότητα.
• Το πούλμαν της χορηγού εταιρίας “Maroulis Travel”, το οποίο από τις 10 π.μ. θα αναχωρεί από το σταθμό του μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» με προορισμό το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.
• Τα λεωφορεία του Δήμου Αμαρουσίου που θα αναχωρούν από το Δημαρχείο από τις 9 π.μ.

Στο χώρο της δεντροφύτευσης η εταιρία ΚΟΡΠΗ θα προσφέρει μπουκαλάκια με νερό στους εθελοντές, η εταιρία Lipton ζεστό τσάι, ο ΣΚΑΪ 100,3 κάστανα και σαλέπι και το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια παραδοσιακή φασολάδα και μικρά σάντουιτς, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα και άλλα σνακς.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2132038000, 125, 253, 254 και 364.

Μετάβαση στο περιεχόμενο