Κυρία Διακολιού, η υπομονή είναι αρετή

Print Friendly, PDF & Email

Αναζητώντας πέντε ακόμη λεπτά δημοσιότητας στη μοναχική της πορεία, η δημοτική σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κα Διακολιού επιλέγει για μια ακόμη φορά να επιτεθεί με νέα, εριστικού περιεχομένου ανακοίνωση, στο πρόσωπο του Δημάρχου Αμαρουσίου.

Είναι φανερό ότι η κα Διακολιού έχει χάσει το μέτρο.

Προσπαθεί να δημιουργήσει θόρυβο ανακινώντας ζητήματα, τα οποία έχουν απαντηθεί τόσο εντός, όσο κι εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου. Γεγονός που σημαίνει πως η ίδια είτε δεν ακούει, είτε  δεν καταλαβαίνει.

Η κρίση μεγαλομανίας που την έχει κυριεύσει είναι παροιμιώδης και αγγίζει τα όρια της γραφικότητας.  Είναι το κατάλοιπο από τη συμμετοχή της στην ηγετική ομάδα της Διοίκησης Τζανίκου.

Χωρίς να διαθέτει καμία ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση, επιδεικνύει  αλαζονική  συμπεριφορά απέναντι σε μια Δημοτική Αρχή που εκλέγεται επί τρεις συνεχείς θητείες και πρόσφατα, ψηφίστηκε  από το 60% του μαρουσιώτικου λαού. Προφανώς και δεν λαμβάνει υπόψη της την λαϊκή ετυμηγορία.

Η κα Διακολιού βιάζεται. Της συνιστούμε υπομονή ως το 2019.  Έχει αρκετό χρόνο ως τότε για να βρει έναν συνδυασμό που θα της επιτρέψει επιτέλους να στεγάσει τις προσωπικές της φιλοδοξίες, χωρίς να εκδιωχθεί εκ νέου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο