Κυκλοφοριακή αγωγή για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου, από την ΚΕΔΑ σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου διοργανώνει για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης πρόγραμμα δράσεων κυκλοφοριακής αγωγής με την λειτουργία εκπαιδευτικού βιωματικού πάρκου.   

Η δράση που υλοποιείται για πρώτη φορά με πρωτοβουλία της ΚΕΔΑ, θα διεξάγεται τα Σαββατοκύριακα στους προαύλιους χώρους των Δημοτικών Σχολείων για όλους τους μαθητές/τριες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά:

«Η διαμόρφωση κυκλοφοριακής συνείδησης για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς πρέπει να ξεκινά από την παιδική ηλικία.
 Εύχομαι στους μαθητές και στις μαθήτριες μας να αποκομίσουν πολλές και χρήσιμες γνώσεις για την οδική ασφάλεια μέσα από το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής.»    

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ.Νικόλαος Πέππας υπογράμμισε:

«Πρόκειται για μία βιωματική δράση κυκλοφοριακής αγωγής για τους μαθητές του Δήμου μας, με στόχο την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, την ψυχαγωγία και την ευαισθητοποίηση τους σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ώστε να αποκτήσουν σωστή οδική συμπεριφορά.
 Γιατί πάνω από όλα, είναι τα παιδιά μας.» 

 

Σχετικά αρχείαΚυκλοφοριακή αγωγή για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου, από την ΚΕΔΑ σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου_1


Κυκλοφοριακή αγωγή για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου, από την ΚΕΔΑ σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου_2


Κυκλοφοριακή αγωγή για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου, από την ΚΕΔΑ σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο