ΚΟΝΤΡΑ στην ΑΛΗΘΕΙΑ , η ανακοίνωση των «Κόντρα στον Καιρό» για τα ανταποδοτικά τέλη του 2014

Print Friendly, PDF & Email

Για μια ακόμη φορά η δημοτική παράταξη «Κόντρα στον Καιρό» επιβεβαιώνει ότι είναι η παράταξη του ψεύδους και της συκοφαντίας.


Στα δεκάδες ψέματα που κατά καιρούς έχουν πει για τις πεζογέφυρες, για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση του Κέντρου, για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών, για κάθε έργο που γίνεται στην πόλη τα τελευταία 7 χρόνια, προστέθηκε ακόμη ένα.


Το ψέμα για τα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου Αμαρουσίου και την «παραμυθένια», δήθεν αύξηση τους το 2012.


7 χρόνια ούτε μια φορά δεν αυξήθηκαν τα τέλη, μείωση 20% την τελευταία διετία


Η αλήθεια στα «παραμύθια» των Κόντρα στον Καιρό για τα ανταποδοτικά τέλη είναι ξεκάθαρη:  • Τα ανταποδοτικά τέλη στο Δήμο Αμαρουσίου δεν αυξήθηκαν ποτέ, τα τελευταία 7 χρόνια.

  • Από το 2007 ως το 2012 παρέμειναν «παγωμένα».

  • Το 2013 μειώθηκαν 7%

  • Και το 2014 μειώθηκαν 12%.

  • Είμαστε ο πρώτος Δήμος σε όλη τη χώρα που θεσμοθέτησε την απαλλαγή από την καταβολή τελών ή την μειωμένη κατά 50% καταβολή τους, σε πολλές κατηγορίες ευπαθών ομάδων πληθυσμού ( άποροι, άτομα με αναπηρία, μακροχρόνια άνεργοι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μικροιδιοκτήτες, νέοι επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κλπ) Και μάλιστα οι απαλλαγές αυτές κατοχυρώθηκαν μετά από αγώνα που έκανε η Διοίκηση Πατούλη να παραμείνουν, αφού η αντιπολίτευση στο Μαρούσι προσπάθησε με προσφυγές να τις ακυρώσει.

Ας μας απαντήσει η παράταξη «Κόντρα στον Καιρό»  • Σε ποιον άλλον Δήμο πέραν του Δήμου Αμαρουσίου, μειώθηκαν σε τόσο μεγάλο ποσοστό (12%) τα δημοτικά τέλη για το 2014;

  • Σε ποιον άλλον Δήμο στην Ελλάδα, ακόμη και σε αυτούς που ο Δήμαρχος πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, εφαρμόζονται οι διατάξεις του Νόμου 1828 που ΔΗΘΕΝ επικαλείται η συγκεκριμένη παράταξη; Υπάρχει έστω κι ένας Δήμος στην Ελλάδα που να επιβάλλει 20 φορές υψηλότερα τέλη στις επιχειρήσεις από αυτά που επιβάλλει στα νοικοκυριά;

Η ανευθυνότητα, ο λαϊκισμός και το ψέμα της παράταξης «Κόντρα στον Καιρό» δεν έχουν όρια.


Αφού έφτασαν να διαψεύδουν ακόμη και τη μείωση ή τις απαλλαγές από την καταβολή ανταποδοτικών τελών που ήδη εφαρμόζει η Διοίκηση Πατούλη, η οποία αποτυπώνεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ το 2013 και θα αποτυπωθεί ακόμη περισσότερο το 2014, το μόνο που μας μένει είναι να περιμένουμε το επόμενο μεγάλο ψέμα τους.


Γελιούνται όμως αν πιστεύουν ότι με τόσα πολλά ψέματα μέσα σε τόσο λίγο χρόνο, πως θα καταφέρουν να υποκλέψουν την ψήφο του μαρουσιώτικου λαού.


Το μόνο ίσως που θα καταφέρουν, είναι να κλέψουν λίγη από τη δόξα του περιβόητου Βαρόνου Μινχάουζεν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο