Κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόνοιας κ. Γ. Πουλόπουλος μιλά με πολίτες στους οποίους διανεμήθηκαν οι διατακτικές επιταγές, ενόψει των εορτών του Πάσχα. 
|download file .jpg 185KB|


Διάθεση διατακτικών επιταγών για τις Πασχαλινές αγορέςΚοντά στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και έχουν ανάγκη στήριξης, βρίσκεται αδιάκοπα ο Δήμος Αμαρουσίου.


Το Τμήμα Πρόνοιας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόνοιας διένειμε διατακτικές επιταγές σε 120 άτομα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους σε τρόφιμα και γλυκά, ενόψει των εορτών του Πάσχα. 
 
Αντιπροσωπεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Ιωάννη Πουλόπουλο επισκέφθηκε τους συμπολίτες μας στο χώρο τους, μεταφέροντας τις θερμότατες ευχές του Δημάρχου για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.


Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης αναφέρει: ‘Τις ʼγιες Ημέρες του Πάσχα θέλουμε να προσφέρουμε αγάπη, χαρά και ελπίδα σε όλους τους συμπολίτες μας. Ειδικότερα σε εκείνους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι στη δική μας αγκαλιά χωρούν όλου όσοι έχουν ανάγκη. Θέλουμε να νοιώθουν χαρούμενοι αυτές τις ʼγιες Ημέρες, αλλά και όλες τις ημέρες του χρόνου. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας την Κυριακή 4 Απριλίου, στον χώρο του Αμαλίειου, στις 11:30, να γιορτάσουμε μαζί το Πάσχα, με παραδοσιακή μουσική και χορό’.
Μετάβαση στο περιεχόμενο