Κοντά στους κατοίκους της γειτονιάς των Αγίων Αναργύρων ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΣτους Αγίους Αναργύρους μίλησε ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης.
|download file .jpg 147Kb|


Κοντά στους κατοίκους των Αγίων Αναργύρων βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε εκεί.

Ο κ.Πατούλης συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής, κι έκανε μια αναδρομή σε όσα έχουν γίνει κατά τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια από την Δημοτική Αρχή σε όλη την πόλη, αλλά και ειδικά στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ο κ.Πατούλης αναφέρθηκε στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην οδό Αγ.Κων/νου, στην ανάπλαση της οδού Γράμμου με παρεμβάσεις που αυξάνουν το πράσινο και  διευκολύνουν την κίνηση των πεζών, αλλά και τις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν στους περισσότερους δρόμους και θα γίνουν και στους υπόλοιπους, στην ενίσχυση του φωτισμού με την τοποθέτηση νέων σωμάτων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης στις οδούς Δ.Ράλλη, Δόλιανης, Αγίων Αναργύρων, Γράμμου, Γούναρη, Νερατζιωτίσσης, Διονύσου, Ήβης, Μόσχα.

Επίσης ο κ.Πατούλης αναφέρθηκε  στην ανακατασκευή των προαυλίων χώρων στα 16ο, 8ο 12ο Δημοτικά Σχολεία αλλά και στις εργασίες συντήρησης και επισκευής στο εκκλησάκι του Αγίου Βλασίου.

Πολύ σημαντική όχι μόνο για την περιοχή των Αγίων Αναργύρων, αλλά για όλη την πόλη, χαρακτήρισε ο κ.Πατούλης την τοποθέτηση της πεζογέφυρας στην Λ.Κηφισίας, επί της Δ. Γούναρη, η οποία εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή πρόσβαση των κατοίκων από το διοικητικό Κέντρο της πόλης προς το Ανατολικό Μαρούσι και αντίστροφα.

Εκτός όλων αυτών, δρομολογήθηκε η ανάπλαση της οδού Νερατζιωτίσσης, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου για το Μαρούσι του μέλλοντος. Η ανάπλαση προβλέπει τη δημιουργία μεγάλων πεζοδρομίων, την αύξηση του πρασίνου και τη χρησιμοποίηση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον, ενώ διαφυλάχθηκαν με το νέο σχέδιο χρήσεων γης, οι χρήσεις κατοικίας και ο οικιστικός χαρακτήρας της γειτονιάς των Αγίων Αναργύρων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο