Κοντά στους αθλητές της νεοσύστατης Ομάδας Ράγκμπι με αμαξίδιο του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων Αμαρουσίου, βρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, χειροκροτώντας τις προσπάθειές τους

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στους αθλητές της ομάδας ράγκμπι με αμαξίδιο και στον προπονητή τους.


Αναμνηστική φωτογραφία με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, και τους αθλητές του Α.Σ.Κ.Α Αμαρουσίου.

Στιγμιότυπα από την προπόνηση των αθλητών.


 


 


Κοντά στους αθλητές της νεοσύστατης Ομάδας Ράγκμπι με αμαξίδιο που δημιούργησε πρόσφατα ο Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Αμαρουσίου (Α.Σ.Κ.Α), βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια προπόνησής τους στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».


Παρακολουθώντας τις προσπάθειες των 12 αθλητών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, εξήρε το σθένος τους ενώπιον τους αλλά και του προπονητή τους Βάιου Γιώρα, και κατέθεσε τη συμπαράστασή του σε οτιδήποτε χρειαστούν.


Εξέφρασε, επίσης, την ευχαρίστηση που η μοναδική ομάδα ράγκμπι ατόμων με αναπηρία στην Ελλάδα είναι μαρουσιώτικη, και εκπροσωπεί τη χώρα μας και σε ευρωπαϊκά τουρνουά ως το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εκφράζοντας ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός της προσπάθειάς τους.


«Στο Μαρούσι βρισκόμαστε κοντά στα άτομα με αναπηρία. Ενθαρρύνουμε τις προσπάθειές τους, τα τιμούμε για τη δύναμη της ψυχής τους και αντλούμε δύναμη από αυτή. Θα συνεχίσουμε και μέσα από νέες πρωτοβουλίες να τα στηρίζουμε στην πορεία της ζωής τους όπως και κάθε τους δραστηριοποίηση που τα κρατά ενεργά μέλη της κοινωνίας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.


Ο Α.Σ.Κ.Α διατηρεί, επίσης, εδώ και αρκετά χρόνια, ομάδα καλαθοσφαίρισης με αθλητές άτομα με αναπηρία.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο