Κοντά στα νήπια του 9ου Νηπιαγωγείου Δήμου Αμαρουσίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στην αποχαιρετιστήρια σχολική γιορτή για τη φετινή χρονιά

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, στη γιορτή, στη χαρά και όπου αλλού χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξή μας»

Το καλοκαίρι καλωσόρισε μαζί με τους μικρούς μαθητές του 9ου Νηπιαγωγείου Δήμου Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε κοντά τους στην αποχαιρετιστήρια γιορτή για τη φετινή χρονιά με κεντρικό ήρωα τον Καραγκιόζη.

Ανοίγοντας την εκδήλωση με τίτλο: «…είναι που ονειρεύομαι σαν τον Καραγκιόζη» τα παιδιά παρήλασαν στους ήχους της μουσικής του Μαυρομάτη ήρωα και στη συνέχεια συμμετείχαν σε ένα μουσικόθεατρικό δρώμενο με τις φιγούρες του θεάτρου σκιών σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την αφήγηση του Καραγκιοζοπαίκτη Γ. Νταγιάκου, και θεατρική παράσταση Καραγκιόζη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ανάμεσα στους γονείς, στους δασκάλους και στους φίλους των παιδιών, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνεχάρη τα παιδάκια για τα δρώμενα που παρουσίασαν, βγαλμένα από την ελληνική λαϊκή παράδοση, αλλά και τους δασκάλους τους που επιμελήθηκαν τη γιορτή και την προετοιμασία των μαθητών.

«Είμαστε κοντά στα παιδιά μας, στη γιορτή, στη χαρά και όπου αλλού χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξή μας. Ως Διοίκηση του Δήμου δείχνουμε σταθερά τον προσανατολισμό μας να τους παρέχουμε ένα όμορφο, ασφαλές και υγιές περιβάλλον μάθησης για την ομαλή ψυχοκοινωνική τους ανάπτυξη. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των παιδιών μας, των οικογενειών τους και των δασκάλων τους».

 

Σχετικά αρχείαΚοντά στα νήπια του 9ου Νηπιαγωγείου Δήμου Αμαρουσίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στην αποχαιρετιστήρια σχολική γιορτή για τη φετινή χρονιά_1


Κοντά στα νήπια του 9ου Νηπιαγωγείου Δήμου Αμαρουσίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στην αποχαιρετιστήρια σχολική γιορτή για τη φετινή χρονιά_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο