Κοινωνική δράση του Δήμου Αμαρουσίου και της Μ.Κ.Ο. «Άρτος και Αγάπη» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όσους μπορούν να προσφέρουν, ενισχύουμε το δίχτυ κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης του Δήμου μας

 

Σημαντική ποσότητα οσπρίων και ζυμαρικών προσέφερε η Μ.Κ.Ο. «Άρτος και Αγάπη», στην κοινωνική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με στόχο τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με την Μ.Κ.Ο. ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος, με αποκλειστικό στόχο το κοινωνικό όφελος.   

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε μεριδοποίηση των προσφερόμενων  οσπρίων και των ζυμαρικών από τους ίδιους τους ωφελούμενους με τη συνδρομή των εθελοντών, ενώ ο γνωστός Σεφ Σπύρος Παυλίδης μαγείρεψε ποικιλία φαγητών, τα οποία απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης επιβράβευσε τέτοιες πρωτοβουλίες επισημαίνοντας: «Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όσους μπορούν να προσφέρουν, ενισχύουμε το δίχτυ κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης του Δήμου μας.»  

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Ομάδα Αγάπης και η Ομάδα Χορωδίας του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, καθώς και ο Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νικόλαο Ανδρεάδη.

Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Ιωάννου, ενώ παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής  και Ελένη Βλάχου Σταματάκη.

 

Σχετικά αρχείαΚοινωνική δράση του Δήμου Αμαρουσίου και της Μ.Κ.Ο. «Άρτος και Αγάπη» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου_1


Κοινωνική δράση του Δήμου Αμαρουσίου και της Μ.Κ.Ο. «Άρτος και Αγάπη» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου_2


Κοινωνική δράση του Δήμου Αμαρουσίου και της Μ.Κ.Ο. «Άρτος και Αγάπη» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο