Καθήλωσε το κοινό η πασχαλινή συναυλία κλασσικής μουσικής της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΗ Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στη διάρκεια της πασχαλινής συναυλίας κλασσικής μουσικής με έργα μεγάλων δημιουργών.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και πλήθος θεατών επιβραβεύουν με το χειροκρότημά τους την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την καταξιωμένη σολίστ βιολιού, καθηγήτρια και μαέστρο Νίνα Πατρικίδου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της οποίας η Παιδική Νεανική Ορχήστρα έδωσε τη συναυλία κλασσικής μουσικής.     


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμή χειραψία με τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βελεστίνου κ.κ. Δαμασκηνό, προσφέροντάς του ως αναμνηστικό δώρο το ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου, το οποίο προσέφερε και στον Πανοσιολογιότατο Πατέρα Συμεών Βενετσιάνο. 


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πανοσιολογιότατο Πατέρα Συμεών Βενετσιάνο (αριστερά) την καταξιωμένη σολίστ βιολιού, καθηγήτρια και μαέστρο Νίνα Πατρικίδου, το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  Βελεστίνου Δαμασκηνό και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας Κώστα Μπαλωμένο. 
        
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.   


 


Καθήλωσε τους θεατές η πασχαλινή εορταστική συναυλία κλασσικής μουσικής με έργα μεγάλων δημιουργών που έδωσε η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας.

Την μουσική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου Δαμασκηνός, ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Χρυσόστομος Παπαθανασίου, Διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου, ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Συμεών Βενετσιάνος, υπεύθυνος του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ενώ παρέστη ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας κος Κώστας Μπαλωμένος.


Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τα μέλη της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας για την πλέον των 21 ετών πολυσύνθετη και πρωτοποριακή παρουσία τους στο χώρο της κλασσικής μουσικής,  καθώς και τους συντελεστές για την εξαιρετική εκτέλεση του απαιτητικού και ποιοτικού μουσικού προγράμματος, υπογραμμίζοντας ότι  η νέα γενιά της χώρας μας προσφέρει πολλά στον πολιτισμό και στην παράδοση μας και ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό της και στηρίζει κάθε δημιουργική προσπάθεια, διαβεβαιώνοντας παράλληλα τους παριστάμενους ότι σύντομα  το Μαρούσι θα φιλοξενήσει και πάλι την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα.           


Από την πλευρά του ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Συμεών Βενετσιάνος,αφού έδωσε τις θερμές ευχές του προς τον κο Γιώργο Πατούλη για την ονομαστική του εορτή, εξήρε το σημαντικό κοινωνικό έργο του, τόσο από τη θέση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, σε συνεργασία με την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όσο και από τη θέση του Δημάρχου Αμαρουσίου με τη λειτουργία δικτύου κοινωνικών υποστηρικτών δομών και υπηρεσιών για την συμπαράσταση των ευπαθών συμπολιτών μας. Ο Πατέρας Συμεών ευχαρίστησε επίσης τον κο Πατούλη για την συνεισφορά του στην προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού και την στήριξη που παρέχει στην προσπάθεια της Παιδικής Νεανικής Ορχήστρας.              


Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της καταξιωμένης σολίστ βιολιού, καθηγήτριας και μαέστρου κας Νίνας Πατρικίδου,η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα  πλαισιωμένη από τη σοπράνο,σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κα Αγγελική Μαρινάκη ερμήνευσε έργα αφιερωμένα στους: G.F.Handel, Γ. Χατζηνάσιο, Π. Λουκά, Μ. Χατζιδάκη, E Greig, P.I.Tchaikofski (5η συμφωνία), D. Schostakovitch, G. Bizet, κ.α.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο