Καθαρισμός του Κτήματος Καρέλλα από το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Κυριακή 29 Μαρτίου 2009, ώρα 10:00

Γ. Πατούλης: «Θα είμαστε όλοι εκεί. Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας»


Με στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοτών για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος Αμαρουσίου προχωρά στον καθαρισμό του Κτήματος Καρέλλα από τα αστικά απόβλητα (Τέρμα οδού Ευκαλύπτων, πίσω από το Κτήμα Συγγρού).


Η περιβαλλοντική αυτή δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 10:00.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σημειώνει: «Η πρωτοβουλία μας έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τους νέους για την ανάγκη να αναλαμβάνουμε όλοι μαζί δράσεις, δημιουργώντας μια ‘’ισχυρή πράσινη συμμαχία’’, που στόχο έχουν να αναδείξουν την προστασία του περιβάλλοντος σε ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας. 

Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι το περιβάλλον δεν είναι υπόθεση μόνον του Δήμου, αλλά όλων μας. Μετά τον καθαρισμό του κτήματος Καρέλλα το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά και τη συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στις δύο αναδασώσεις του Κοκκιναρά, αναλαμβάνουμε νέες δράσεις για το περιβάλλον, που αφορούν την πόλη μας, σε ένα χώρο που ανήκει στον Δήμο Αμαρουσίου, το Κτήμα Καρέλλα. Θα συνεχίσουμε με παρόμοιες δράσεις και σε άλλες περιοχές της πόλης που έχουν ανάγκη από τέτοιες ενέργειες. Έχουμε το δικαίωμα να ζούμε σε μια πόλη ανθρώπινη και να έχομε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.»
Για την καλύτερη διευκόλυνση των εθελοντών, Ο Δήμος Αμαρουσίου θα διαθέσει λεωφορεία. Σημείο συνάντησης έξω από το Δημαρχείο στις 09:30 π.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο