Καθαρισμός δασικών περιοχών στην Ν. Λέσβο από τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 

|download _.jpg file 260 KB| 
 


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των δασικών περιοχών και του ρέματος Σαπφούς που βρίσκονται στην περιοχή της Νέας Λέσβου Αμαρουσίου. Ο καθαρισμός αυτός είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Αμαρουσίου και του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού συλλόγου Ν. Λέσβου.


Το παρόν στις εργασίες καθαρισμού του πάρκου του Αγ. Νεκταρίου έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, μαζί με εθελοντές κατοίκους της περιοχής, μέλη του συλλόγου και προσωπικό της υπηρεσίας πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου.


Ο κ. Πατούλης έδωσε συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού συλλόγου Ν. Λέσβου και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου κ. Ρένα Χαλιώτη για τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει όλα αυτά τα χρόνια και την ευαισθησία της για το περιβάλλον.|download _.jpg file 220 KB|
  
 

Από την πλευρά τους, οι κάτοικοι της περιοχής συνεχάρησαν τον Δήμαρχο γιατί για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, ο Δήμος Αμαρουσίου δείχνει ενδιαφέρον για τα προβλήματα της περιοχής της Ν. Λέσβου.

Η κ. Χαλιώτη ευχαρίστησε επίσης τον κ. Πατούλη για την ουσιαστική βοήθεια που προσέφερε στην πρωτοβουλία του συλλόγου για τον καθαρισμό των δασικών περιοχών της Ν. Λέσβου, στέλνοντας υπαλλήλους των υπηρεσιών πρασίνου και καθαριότητας να βοηθήσουν το έργο των εθελοντών, ενώ τόνισε ότι ο κ. Πατούλης είναι κι αυτός εθελοντής, καθώς φύτεψε την περασμένη άνοιξη τα πρώτα δενδρύλλια στην περιοχή, ενώ συμμετείχε στον καθαρισμό των πευκών από την βαμβακίαση.

|download _.jpg file 247 KB|

Μετάβαση στο περιεχόμενο