Καθαριότητα, Απολυμάνσεις και Συντήρηση Πρασίνου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά covid-19 – Θέλουμε τους πολίτες συμμέτοχους στην καθαριότητα της πόλης μας»

Με τις οδηγίες και τον προγραμματισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου εκτελούνται σε εβδομαδιαία βάση εργασίες που αφορούν σε εκτεταμένους καθαρισμούς, απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους αλλά και συντηρήσεις πρασίνου και φυτεύσεις.

Στο πλαίσιο αυτό τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν εργασίες που αφορούσαν:

  1. Απολυμάνσεις στα Δημοτικά κτίρια, στους εξωτερικούς χώρους των σχολείων της πόλης και στα Λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας και
  2. Φυτεύσεις και συντηρήσεις πρασίνου σε σημεία όπως Παιδική Χαρά Αρτέμιδος, Πλατεία Κασταλίας, Πάρκο Ελευθερίας, Πάρκο Νίκης κα.

Παράλληλα ξεκίνησαν:

  1. Οι απολυμάνσεις σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολείων της πόλης και
  2. Οι εργασίες της κοπής και απομάκρυνσης φωλεών καμπιών των πεύκων στα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του Δήμου, δεδομένης της επικινδυνότητας για αλλεργίες στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, συγχαίροντας τις Δνσεις Καθαριότητας και Πρασίνου για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν σε αυτή τη δύσκολη υγειονομική περίοδο, επισημαίνει και την ανάγκη για συμμόρφωση στον κανονισμό καθαριότητας απ’ όλους τους πολίτες, έτσι ώστε το έργο των Δημοτικών υπηρεσιών να γίνεται περισσότερο αποτελεσματικό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο