Καταξιωμένοι αθλητές μας μίλησαν στα παιδιά του 14ου Αθλητικού Camp, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τα οφέλη και τις χαρές του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Kinder+SPORT

Print Friendly, PDF & Email

Τις προσωπικές αθλητικές εμπειρίες τους  μοιράστηκαν με τα παιδιά που συμμετέχουν στο 14ο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου η διεθνής πρωταθλήτρια και Χάλκινη Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Κλέλια Πανταζή και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Ταε-Κβο –Ντο Μιχάλης Μουρούτσος, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, προκειμένου να τα εμπνεύσουν σε ένα δραστήριο, ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο ζωής.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητήριου, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης «Kinder+SPORT της εταιρείας Ferrero, που υλοποιείται για τρίτη χρονιά, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Αθλητικού Camp.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος ευχαρίστησε τους Ολυμπιονίκες μας που βρίσκονται  κοντά στα παιδιά του Αθλητικού Camp  και εξέφρασε την ικανοποίησή του που και εφέτος η Ferrero με το πρόγραμμα Kinder+SPORT στηρίζει τον αθλητισμό και φέρνει καταξιωμένους αθλητές, υγιή πρότυπα, σε επαφή με τα παιδιά μας.
Παράλληλα απευθυνόμενος στους μικρούς αθλητές τους προέτρεψε να συνομιλήσουν με τους διεθνείς Ολυμπιονίκες μας, να ρωτήσουν και να μάθουν τα οφέλη της άθλησης και του δραστήριου τρόπο ζωής.

Υπογραμμίζοντας τις ενέργειες και τις δράσεις που εξελίσσονται στο Δήμο Αμαρουσίου που δίνουν  την ώθηση  στους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, σημείωσε ότι μετά από προσωπικές ενέργειες του δανειοδοτήθηκε και η μικρή πισίνα του Κολυμβητηρίου, η οποία πλέον αποτελεί αναπόσπαστο και πολύ σημαντικό κομμάτι των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για την εκμάθηση και την πρώτη επαφή των μικρών μας φίλων με το νερό και το άθλημα της κολύμβησης. Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά «Καλό Αθλητικό Camp» και «Καλό Καλοκαίρι».

Η Ιωάννα Στρουμπή από το τμήμα Marketing της Kinder δήλωσε σχετικά:
 «Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι  που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα Kinder+SPORT συνεργάζεται με το Αθλητικό καλοκαιρινό Camp του Δήμου Αμαρουσίου και στηρίζει τα παιδιά να επιλέξουν και να συνεχίσουν το άθλημα που αγαπούν. Η χαρά και οι αξίες που εισπράττουν τα παιδιά μέσω του αθλητισμού αποτελούν βασική προτεραιότητα του προγράμματος και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να τα στηρίζουμε με κάθε τρόπο». Οι αξίες του Kinder+SPORT είναι : Φιλία & Σεβασμός / Ενεργητικότητα & Διασκέδαση /Άμιλλα & Δίκαιο Παιχνίδι/Συμμετοχή & Ομαδικότητα/Προσπάθεια & Επιβράβευση.

 

Οι δύο διεθνείς μας πρωταθλητές μίλησαν στα παιδιά του καλοκαιρινού camp για τα οφέλη,τις χαρές και εμπειρίες που έχουν αποκομίσει από τον αθλητισμό και με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο έδειξαν πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Διαλέγοντας το άθλημα που αγαπούν, μπορούν να περνούν ευχάριστα χαρίζοντας ταυτόχρονα πολλά οφέλη στο σώμα και την υγεία τους.

 

Τα παιδιά από την πλευρά τους, προμηθεύτηκαν για μια ακόμα χρονιά το «Σακίδιο του Μικρού Αθλητή» με τα απαραίτητα για τις προπονήσεις τους και μέσα από μια σειρά ερωτήσεων εξέφρασαν την αγάπη τους για τον αθλητισμό, πως τους βοηθάει να βάζουν στόχους, να αναπτύσσουν το ομαδικό τους πνεύμα και να διασκεδάζουν. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την εκδήλωση με τα παιδιά του 14ου Αθλητικού Camp


Στιγμιότυπο 2 από την εκδήλωση με τα παιδιά του 14ου Αθλητικού Camp


Στιγμιότυπο 3 από την εκδήλωση με τα παιδιά του 14ου Αθλητικού Camp


Στιγμιότυπο 4 από την εκδήλωση με τα παιδιά του 14ου Αθλητικού Camp


Στιγμιότυπο 5 από την εκδήλωση με τα παιδιά του 14ου Αθλητικού Camp

Μετάβαση στο περιεχόμενο