Κατάθεση από το Δήμο Αμαρουσίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αίτηση ακύρωσης της απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τις χρήσεις γης στο ΧΕΥ 7 Λ. Κηφισίας

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το Μαρούσι και θα έπρεπε να το ξέρει ο κ. Σταθάκης

 

Κατατέθηκε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας την Πέμπτη 13/6/2019 αίτηση ακύρωσης του Δήμου Αμαρουσίου επί της απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κου Γεώργιου Σταθάκη, που ορίζει τους όρους δόμησης και τις χρήσεις γης στο ΧΕΥ 7 Λ. Κηφισίας.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, συνεπής στη δέσμευσή της για τη διασφάλιση ελεύθερων χώρων, την προστασία του οικιστικού περιβάλλοντος και την αποφυγή της περαιτέρω επιβάρυνσης του περιβάλλοντος, θα εξαντλήσει κάθε έννομο μέσο για την ακύρωση αυτής της Υπουργικής Απόφασης, που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Υπενθυμίζεται, ότι, την άμεση ανάκληση της απόφασης έχει ζητήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με επιστολή του στις 12/6/2019 προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ζητώντας να διασφαλιστεί η δημιουργία κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων στο ακίνητο «ΧΕΥ» επί της Λ. Κηφισίας», επ’ ωφελεία  των πολιτών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο