Κατάρτιση και εκπαίδευση στο Δήμο Αμαρουσίου εκπροσώπων από το Δήμο Στροβόλου Κύπρου για τη μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα λειτουργίας των υπηρεσιών

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 89 Kb|

Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης υποδέχτηκε στο γραφείο του με τον  Προϊστάμενο  Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Στροβόλου  Κύπρου Γ. Χριστόδουλου, ο οποίος φιλοξενείται στο Δήμο Αμαρουσίου, προκειμένου να καταρτιστεί σε θέματα λειτουργίας των υπηρεσιών του. Κατά τη συνάντηση προσφέρθηκαν ως αναμνηστικά δώρα, βιβλία από τον πολιτιστική παράδοση των δύο πόλεων.


|download file .jpg 85 Kb|


Συνεχίζεται η κατάρτιση εκπροσώπων του Δήμου Στροβόλου Κύπρου στο Δήμο Αμαρουσίου, σε θέματα που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών του, στο πλαίσιο της συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Leonardo DA Vinci.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Προϊστάμενο  Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Στροβόλου, ο οποίος  θα φιλοξενηθεί  για δύο εβδομάδες στο Μαρούσι.

Καλωσορίζοντας τον κ. Γεώργιο Χριστοδούλου στο Δήμο Αμαρουσίου ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι «η συνεργασία για τη μεταφορά τεχνογνωσίας από το Δήμο μας, ως Δήμος πρότυπο σε επίπεδο λειτουργίας των υπηρεσιών του, με άλλους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης όχι μόνο υπερτοπικών, αλλά και πέρα των συνόρων της χώρας μας, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την ανάπτυξη συνεργασιών και σύγχρονων δράσεων, με απώτερο στόχο τη βελτίωση τη ποιότητας ζωή του πολίτη.

Κατά τη διάρκεια της δεκαπενθήμερης εκπαίδευσης του, ο κ. Κύπριος δημόσιος λειτουργός θα έλθει σε επαφή με τα στελέχη του Δήμου από διάφορες διευθύνσεις και τα νομικά πρόσωπα, θα ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών και τις ακολουθούμενες διαδικασίες και θα καταρτιστεί σε θέματα όπως ευρωπαϊκά προγράμματα, ΚΕΠ, Δημόσιες Σχέσεις κ.α.

Ο κ. Χριστοδούλου είναι ο δεύτερος Κύπριος δημόσιος λειτουργός που «φιλοξενείται» στις υπηρεσίες του Δήμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο