Κανονικά θα λειτουργήσει ο δημοτικός παιδικός σταθμός στην Αγία Φιλοθέη, διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, γονείς και αντιπροσωπεία του συλλόγου «Άγιος Γεώργιος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τους εκπροσώπους του εξωραϊστικού συλλόγου Αγίας Φιλοθέης «ʼγιος Γεώργιος» και εκπροσώπους γονέων από την περιοχή. Από αριστερά ο γενικός γραμματέας του συλλόγου «ʼγιος Γεώργιος» Πέτρος Κόνιαρης, η αντιπρόεδρος του συλλόγου Μαρία Ασλανίδου, οι εκπρόσωποι γονέων της περιοχής κ. Τσάκαλου, κ. Χαλιώτης, κ. Κουλούκης, ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Γυμνασίου της περιοχής Γεώργης Γεώργιος, και η γονέας κ. Βαζένιου.
|download file .jpg 76 Kb|


Τη διαβεβαίωση ότι ο δημοτικός παιδικός σταθμός στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης θα λειτουργήσει κανονικά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στην αντιπροσωπεία του εξωραϊστικού συλλόγου Αγίας Φιλοθέης «ʼγιος Γεώργιος» και γονείς της περιοχής, απορρίπτοντας την όποια αντίθετη πληροφόρηση.

Κατά τη συνάντηση, οι γονείς, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων από το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου και του Συλλόγου «ʼγιος Γεώργιος», εξέφρασαν την ανησυχία αλλά και τις ενστάσεις τους στην περίπτωση που ευσταθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες.

Καθησυχάζοντας τις ανησυχίες των γονέων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία του παιδικού σταθμού στη γειτονιά τους.

Επαναλαμβάνοντας όσα είπε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Πατούλης, ανέφερε: «Έχουμε προχωρήσει σε προγραμματισμό για καινούριους βρεφονηπιακούς σταθμούς στην πόλη, όπως αυτόν στην Κοκκινιά ύψους 1,8 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, θα προχωρήσουμε σε μία συγχώνευση στο Κέντρο με στόχο να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών μας, με βρεφονηπιακούς σταθμούς που θα λειτουργούν με προσωπικό εκπαιδευμένο, ασφάλεια και βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων προδιαγραφών. Η χωροταξία της Αγίας Φιλοθέης ανάμεσα σε δύο μεγάλους οδικούς άξονες, που διακόπτουν την επικοινωνία της με άλλες γειτονιές, κρίθηκε αναγκαίο να μην υπάρξει καμία τροποποίηση στη λειτουργία του παιδικού σταθμού της».

Μετάβαση στο περιεχόμενο