Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου – Τη θεατρική παράσταση «Αλκιβιάδης Άγιος» απόλαυσε πλήθος θεατών

Print Friendly, PDF & Email







|download file .jpg 118 KB|

Δεκάδες θεατές παρακολούθησαν το έργο «Αλκιβιάδης ʼγιος» που έδωσε η θεατρική ομάδα  ΡΟΔΑ στο Αμαλίειο Θέατρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».
        

|download file .jpg 74 KB|


Το έργο «Αλκιβιάδης ʼγιος» του Δημήτρη Περεντζή, από τη  θεατρική ομάδα ΡΟΔΑ, παρακολούθησε πλήθος θεατών στο θέατρο Αμαλίειο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».     


Το έργο αναφέρεται στην κατάρρευση της Αθήνας του «Χρυσού Αιώνα» και στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του Αλκιβιάδη, την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που πρωταγωνίστησε στα κοινά της πόλης εκείνη την περίοδο.    


Τη σκηνοθεσία της παράστασης επιμελήθηκε η Μαρία Περεντζή. Στο ρόλο του Αλκιβιάδη ο Δημήτρης Γασπαράτος, του Σωκράτη ο Σταύρος Κάππας, του ʼνυτου ο Σταμάτης Λόγος και της Διοτίμας η Ιουλία Βεντίκου.           


Τη θεατρική παράσταση παρακολούθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Ν. Πέππας και η Αντιδήμαρχος Ρ. Χαλιώτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο