Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου: Αφιέρωμα στο Στράτο Διονυσίου με πρωταγωνιστές τους γιους του Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με του σύζυγο του Μαρίνα,  τον ʼγγελο και Στέλιο Διονυσίου, στο τιμητικό αφιέρωμα για τον λαϊκό μας βάρδο Στράτο Διονυσίου στο Αμαλίειο Θέατρο.

|download file .jpg 70 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα και την κα. Μαίρη Καρανάσιου πρώην Δημοτική σύμβουλος,  στο αφιέρωμα για τον Στράτο Διονυσίου.

|download file .jpg 108 KB|Δεκάδες θεατές τραγούδησαν με τον ʼγγελο και Στέλιο Διονυσίου αξέχαστα τραγούδια του Στράτου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».

|download file .jpg 101 KB|

 Μία εξαιρετική λαϊκή βραδιά αφιερωμένη στο λαϊκό μας βάρδο Στράτο Διονυσίου απόλαυσαν οι δεκάδες θεατές που παραβρέθηκαν στο Αμαλίειο Θέατρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».        


Παρών στην τιμητική εκδήλωση ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Νίκο Πέππα και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αντώνη Παρτσινέβελο.    


Πρωταγωνιστές της βραδιάς οι γιοι του αξέχαστου Στράτου,  ʼγγελος και Στέλιος Διονυσίου, οι οποίοι με τη συνοδεία λαϊκής ορχήστρας ερμήνευσαν  τραγούδια που ακούγονται μέχρι σήμερα, παρασύροντας το κοινό να τραγουδήσει μαζί τους “Βρέχει φωτιά στη στράτα μου”, “Πάρε ότι θέλεις παλιατζή”, “Αποκοιμήθηκα” , “ʼκου βρε φίλε”, “Της γυναίκας η καρδιά”, “Αφιλότιμη”, κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο