Καλό καλοκαίρι ευχήθηκαν τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ του Δήμου Αμαρουσίου παρέα με το προσωπικό και φίλους του Κέντρου

Print Friendly, PDF & EmailΗ δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, αριστερά με τη Σόφη Δασκαλάκη Μυτιληναίου, χορηγό του Κ.Δ.Α.Π και την πρόεδρο του συλλόγου «Αμαρυσία Εστία» Σοφία Κοντοπούλου και δεξιά την κόρη της κ. Μυτιληναίου, εθελόντρια του Κέντρου Μαρίτα Δασκαλάκη, μέλη, προσωπικό και παρευρισκομένους στη γιορτή.
Με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχαν τα μέλη του Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ στα θεατρικά και μουσικά δρώμενα που παρουσίασαν.


Ευχές για καλό καλοκαίρι αντάλλαξαν τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ) ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό του Δήμου Αμαρουσίου με το προσωπικό και τους φίλους του Κέντρου στη γιορτή που πραγματοποίησαν με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής χρονιάς. Κοντά στα παιδιά, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, βρέθηκε η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη.


Τα μέλη του Κέντρου επέλεξαν έναν ξεχωριστό τρόπο για να ευχηθούν καλό καλοκαίρι αλλά και να εκφράσουν τη χαρά τους προς τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στη γιορτή. Σε όλους προσέφεραν χειροτεχνίες δικής τους κατασκευής αποδεικνύοντας τη σημαντική πρόοδο που χρόνο με το χρόνο καταγράφουν τα μέλη του Κέντρου χάρη στις συστηματικές προσπάθειες του προσωπικού του. Τα παιδιά παρουσίασαν, επίσης, ένα μικρό θεατρικό δρώμενο, και σε ατμόσφαιρα χαράς όλοι μαζί τραγούδησαν και χόρεψαν.


Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου, η κ. Χαλιώτη, μεταφέροντας την αγάπη και τις ευχές του στα παιδιά, ανέφερε τη μεγάλη «αγκαλιά» που έχει ανοίξει ο Δήμος προς το Κέντρο στηρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί, αγκαλιά που έμπρακτα δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο ιδίου του Δημάρχου αλλά και του Δήμου Αμαρουσίου.


Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, η Σόφη Δασκαλάκη Μυτιληναίου, εκπρόσωπος του Ομίλου Μυτιληναίου που υποστηρίζει ως χορηγός τη λειτουργία του Κ.Δ.ΑΠ, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρόοδο των παιδιών και την όμορφη γιορτή που παρουσίασαν.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, η Σοφία Κοντοπούλου, πρόεδρος του συλλόγου «Αμαρυσία Εστία», προσωπικό καθώς και εθελοντές που συνδράμουν στο έργο του Κέντρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο