Καλή προσκοπική χρονιά ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου με την ευκαιρία της παρουσίας του στην τελετής αγιασμού για τη νέα χρονιά
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους Αντιδημάρχους Ν. Πέππα, Δ. Σμυρνή, Σπ. Σταθούλη, και τους δημοτικούς συμβούλους Δ. Καρλαύτη, Κ. Αντωνόπουλο, και Ν. Αλεπού, στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, απευθύνοντας τις ευχές τους στα μέλη του προσκοπικού κινήματος για μία δημιουργική χρονιά.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους Αντιδημάρχους Ν. Πέππα, Σπ. Σταθούλη, και τον Αρχηγό της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου Μελισσίων Ν. Μπόγδανο.
Στον καθιερωμένο αγιασμό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έναρξης της νέας προσκοπικής χρονιάς παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, απευθύνοντας τις ευχές του στα μέλη του προσκοπισμού για μία χρονιά προσφοράς και δημιουργίας.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ευχήθηκε καλή προσκοπική χρονιά στα στελέχη και τα μέλη του Συστήματος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το εθελοντικό τους έργο διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειές τους καθώς η συνεργασία Δήμου και προσκοπισμού έχει αποδείξει ότι είναι ιδιαίτερα καρποφόρα σε επίπεδο εθελοντισμού και προσφοράς στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
Ο Αρχηγός του Συστήματος Νίκος Κακογιάννης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, εκ μέρους του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου για την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στο προσκοπικό τους έργο.
Στην τελετή του αγιασμού παρέστησαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πέππας, Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Νικόλας Αλεπούς, και Κώστας Αντωνόπουλος, μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, γονείς και φίλοι του προσκοπισμού.