Κάλεσμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στα νέα μέλη των συνδικαλιστικών οργάνων της Τ.Α. να αφήσουν τις κομματικές και παραταξιακές ταυτότητες και ενωμένοι να διεκδικήσουν όσα χρωστά η Κεντρική Εξουσία στη Τοπική Αυτοδιοίκηση

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της ΠΕΔΑ και εκπροσώπων της στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ.
|download file .jpg 108KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Δήμαρχο Πειραιά Β. Μιχαλολιάκο και το Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Αμαρουσίου Δ. Καρλαύτη στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΑ.
|download file .jpg 103KB|


Στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ, καθώς και εκπροσώπων της στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ, συμμετείχε ως μέλος του εκλεκτορικού σώματος           
ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.     


Ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του για όσα συμβαίνουν στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή του ‘Καλλικράτη’ σημείωσε:
‘Στην εποχή όπου το γονατογράφημα του πρώην Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση βαπτίζεται αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσα από τη σύγχυση που προκαλεί ο Καλλικράτης, θα πρέπει να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση σήμερα, με αφορμή την εκλογική διαδικασία της ΠΕΔΑ.
Με καμία μηχανορραφία δεν μπορεί να καταδικασθεί η τοπική κοινωνία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε υποβάθμιση. Τα ποσά που πρέπει να διατεθούν για την Τ.Α. με την ανάληψη των περαιτέρω αρμοδιοτήτων που της έχουν εκχωρηθεί, θα πρέπει να δίνονται άμεσα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υποβαθμίζεται ακόμη περαιτέρω η ζωή  των πολιτών, κάτι που δεν θα αφήσουμε αναπάντητα να συμβεί ως Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Καλούμε τα νέα μέλη των συνδικαλιστικών οργάνων της Τ.Α.  τα οποία θα προκύψουν από τις εκλογές να αφήσουν τις κομματικές και παραταξιακές τους ταυτότητες και ενωμένοι να διεκδικήσουμε εκείνα που χρωστά η Κεντρική Εξουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.’


Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης που ήλθε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της ΤΕΔΚΝΑ το 2007, μετά τον Πρόεδρο κ. Καλογερόπουλο, σήμερα με τα πολλαπλά καθήκοντα που έχει αναλάβει τόσο σε επιστημονικό επίπεδο ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, όσο και σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, δεν συμμετείχε ως υποψήφιος στην εκλογές της ΠΕΔ Αττικής, βρίσκεται όμως κοντά και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο