Καλές Γιορτές ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στα παιδιά της γειτονιάς του Σωρού στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Σωρού και Λάκκας Κόττου «Άγιος Ελευθέριος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στη γιορτή των μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Δ.Σμυρνή,στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.


 


 


Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Σωρού και Λάκκας Κόττου «ʼγιος Ελευθέριος» στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου για τα παιδιά της γειτονιάς, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.


Καλωσορίζοντας τον Δήμαρχο και τους λοιπούς παρισταμένους, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου Αθανάσιος Νησιώτης, ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη, για την παρουσία του, που με κάθε ευκαιρία βρίσκεται κοντά στα παιδιά αλλά και για το σταθερό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα προβλήματα της περιοχής.


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την πολύ καλή συνεργασία που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια, κι έδωσε τις ευχές του για Καλές Γιορτές, με Υγεία και μία Δημιουργική Νέα Χρονιά.


Τα παιδιά διασκέδασαν με τον κλόουν Κίκο και μοιράστηκαν δώρα που τους έφερε ο ʼη Βασίλης.


Παρόντες στη γιορτή ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σμυρνής, γονείς και εκπρόσωποι του συλλόγου της γειτονιάς.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο