Κάλαντα του Λαζάρου και πασχαλινές ευχές στον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, από τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ακούγοντας τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου να του ψάλλουν τα Κάλαντα. Μαζί τους η προϊσταμένη Χρ. Φράγκου, και οι νηπιαγωγοί Ευ. Σερέτη, Ευ. Γιαννούτσου, και Α. Λουκέρη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ενώ προσφέρει γλυκίσματα και δωράκια στα παιδιά.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου, μαζί με τη Διευθύντρια Κ. Κανάρη, και τις δασκάλες Ευ. Μητρούλια, και Π. Τσεκούρα.


 


Την είδηση της Ανάστασης του Λαζάρου ανήγγειλαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, όπου συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους, του έψαλαν τα Κάλαντα και του ευχήθηκαν Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.


Με τα στολισμένα καλαθάκια τους ανά χείρας, όπως επιβάλλει το έθιμο, τα νήπια και οι μαθητές, δημιούργησαν πασχαλινή ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος ανταπέδωσε τις ευχές τους με σοκολατένιες εκπλήξεις, συμβολικά δώρα, ενώ στα μεγαλύτερα παιδιά προσέφερε και ένα βιβλίο – σύμμαχο για την Υγεία τους.


Ο Δήμαρχος κάλεσε, επίσης, τα παιδιά που δεν θα περάσουν τις μέρες αυτές μακριά από την Αθήνα, να γιορτάσουν μαζί με τους γονείς τους το Πάσχα παραδοσιακά στο Μαρούσι συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.
 
Τα νήπια συνόδευσαν στην επίσκεψή τους η προϊσταμένη του 5ου Νηπιαγωγείου Χρυσηίδα Φράγκου, οι νηπιαγωγοί Ευσταθία Σερέτη, Ευρυδίκη Γιαννούτσου, Αρετή Λουκέρη, όπως, επίσης, γονείς των παιδιών. Από μέρους του 8ου Δημοτικού Σχολείου, τους μαθητές συνόδευσαν η διευθύντρια Κυριακή Κανάρη, η μουσικός Ευγενία Μητρούλια, και η δασκάλα της Ε1 Παναγιώτα Τσεκούρα.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο