Κάλαντα και ευχές για τη νέα χρονιά στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από την παιδική χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Print Friendly, PDF & Email

Μελωδικές ευχές, ερμηνεύοντας τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, έδωσαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τα παιδιά της χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων που βρέθηκαν στο γραφείο του προαναγγέλλοντας το «ποδαρικό» για το 2019.

Ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τα παιδιά, και ανταπέδωσε με συμβολικά δώρα και ευχές για καθένα ξεχωριστά.

«Θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά χαρούμενα και δημιουργικά. Στο Μαρούσι αγαπούμε και στηρίζουμε τον πολιτισμό, τη μουσική, τους ανθρώπους και τα παιδιά μας που κρατούν τις παραδόσεις και τις αξίες του τόπου μας ζωντανές».

Κοντά στα παιδιά της χορωδίας που συντόνιζε η μαέστρος Εύη Χλωρού, βρέθηκε και η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη. 

 

Σχετικά αρχείαΚάλαντα και ευχές για τη νέα χρονιά στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από την παιδική χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων (1)


Κάλαντα και ευχές για τη νέα χρονιά στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από την παιδική χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο