Κάλαντα, δώρα και ευχές στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κ.Δ.ΑΠ, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και η εκπρόσωπος του Ομίλου Μυτιληναίου, Σόφη Δασκαλάκη Μυτιληναίου, ανάμεσα σε παιδιά του Κ.Δ.ΑΠ, συμμετέχουν στην εορταστική ατμόσφαιρα
|download file .jpg 112Kb||download file .jpg 118Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με την εκπρόσωπο του Ομίλου Μυτιληναίου,Σόφη Δασκαλάκη Μυτιληναίου, τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης & Πρόληψης Δήμου Αμαρουσίου, Γιάννη Πουλόπουλο, και την πρόεδρο του συλλόγου «Αμαρυσία Εστία», Σοφία Κοντοπούλου
|download file .jpg 69Kb|


Με τα παραδοσιακά κάλαντα, τραγουδισμένα από τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ) ατόμων με αναπηρία του Δήμου Αμαρουσίου, ξεκίνησε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε για τα μέλη του κέντρου και τις οικογένειές τους. Κοντά στα παιδιά, στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε χώρο διακοσμημένο με δικές τους δημιουργίες, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.


Στο χαιρετισμό του, ο Γιώργος Πατούλης, επιβεβαίωσε την αγάπη και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου προς τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους, επανέλαβε ότι σε κάθε περίσταση ο Δήμος θα βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες τους, επιδεικνύοντας την πρέπουσα ευαισθησία, και ότι θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της βελτίωσης των δομών στήριξης των ατόμων με αναπηρία. Ευχαρίστησε εγκαρδίως το προσωπικό του κέντρου για τη φροντίδα του προς τα παιδιά και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.


Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, η Σόφη Δασκαλάκη Μυτηλιναίου, εκπρόσωπος του Ομίλου Μυτηλιναίου που υποστηρίζει ως χορηγός τη λειτουργία του Κ.Δ.ΑΠ, επιβεβαίωσε τη συνέχιση από μέρους του Ομίλου της οικονομικής υποστήριξης της «σπουδαίας αυτής δομής», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, και εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο προσωπικό του κέντρου για τη σημαντική συμβολή του στη λειτουργία του.


Παρούσα στην εκδήλωση και η πρόεδρος του συλλόγου «Αμαρυσία Εστία», Σοφία Κοντοπούλου, η οποία ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την υποστήριξη του έργου του συλλόγου, ενώ στα μέλη του προσωπικού του κέντρου προσέφερε δωροεπιταγές ως ελάχιστη χειρονομία αναγνώρισης της πολύτιμης προσφοράς τους.


Η γιορτή ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκίνησης με τον ʼη Βασίλη να μοιράζει δώρα στα παιδιά και όλοι μαζί να τραγουδούν, να δοκιμάζουν γιορτινά γλυκίσματα και να εύχονται «Χρόνια Πολλά».
         

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο