Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ενημέρωση για Σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς, Πολιτιστικές και Αθλητικές Υποδομές, Rapid Test, Κέντρο Υγείας, αποκομιδή απορριμμάτων και για την εξέλιξη των επιχειρήσεων στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζονται στο Δήμο Αμαρουσίου αμείωτα για 4η ημέρα οι εργασίες που αφορούν στη συνδρομή ευάλωτων συμπολιτών μας, εξυπηρέτηση ιατρικών περιστατικών, εκχιονισμούς, κοπή επικίνδυνων κλαδιών ή/ και δέντρων και υποστήριξη στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ. Στις επιχειρήσεις συμμετέχουν δυνάμεις από τις Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Εξωτερικών Συνεργείων και μεγάλος αριθμός εθελοντών.

Σχολεία, Παιδικοί Πολιτιστικές και Αθλητικές υποδομές του Δήμου

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση), οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα Μουσεία της πόλης, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, οι Αθλητικοί χώροι, το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, το Δημοτικό Ωδείο, ενώ αναστέλλονται όλες οι αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου.

Rapid Test από τον ΕΟΔΥ

Όπως και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου έτσι και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, στο κλειστό Γυμναστήριο Σπύρος Λούης (Βασιλίσσης Όλγας 12) διεξάγονται εκτάκτως rapid test από τον ΕΟΔΥ, κατά τις ώρες 10.00πμ  – 3 μμ.

Αποκομιδή απορριμμάτων

Ξεκίνησε από την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου η αποκομιδή απορριμμάτων στους προσβάσιμους δρόμους και συνεχίζεται με ένταση και τις επόμενες ημέρες.

Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου

Κανονικά λειτουργεί και εξυπηρετεί τους πολίτες το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου, το οποίο παρέμεινε προσβάσιμο όλες τις ημέρες της κακοκαιρίας.

Γραμμή Δημότη Δήμου Αμαρουσίου – ΔΕΔΔΗΕ

Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν με τη Γραμμή Δημότη 15321 προκειμένου να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους.  Να επικοινωνούν με τον ΔΕΔΔΗΕ για βλάβη στην ηλεκτροδότηση στο 11500 ή 2111900500 ή  να τη δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους  ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr) .

Μετάβαση στο περιεχόμενο