Κα Διακολιού η σιωπή είναι χρυσός

Print Friendly, PDF & Email

Καλό είναι να μιλάμε όλοι, αλλά αυτοί που έχουν συνδέσει την ιστορία τους με τα αμαρτωλά χρόνια της πόλης του Αμαρουσίου, καλό είναι να δείχνουν αυτοσυγκράτηση

Απάντηση του Αναπληρωτή Δημάρχου Σπ. Σταθούλη στην κα Διακολιού σχετικά με το Mall

Η κα Διακολιού για άλλη μια φορά προσπαθεί να προβάλει τον εαυτό της ως δήθεν αντιπολιτευόμενη, για θέματα τα οποία στο παρελθόν ως Δημοτική Σύμβουλος της προηγούμενης Διοίκησης τα είχε επικροτήσει.

Θα παρακαλούσαμε την κα Διακολιού να αναφέρει δημόσια, τις ενέργειες , τις πράξεις και τις ενστάσεις της, προληπτικού χαρακτήρα όταν κτιζόταν το Mall.Μέχρι σήμερα τουλάχιστον  δεν έχει υποπέσει κάτι σχετικό στη δική μας αντίληψη, αφού αποτελούσε μέρος της Διοίκησης Τζανίκου.

Η κα Διακολιού θα πρέπει να βρει άλλους τρόπους προβολής της και όχι σε ζητήματα που είναι βαθύτατα εκτεθειμένη και συνυπεύθυνη.

Σήμερα, της προτείνουμε μέσα από ένα ενωτικό πλαίσιο, χωρίς να θέλει να δώσει χώρο στους «κρότους» κα στο «δήθεν», να δείξει ένα άλλο πνεύμα, αυτό που οφείλουμε όλοι να έχουμε απέναντι στους πολίτες και στην πόλη.

Ο καταγγελτικός  μόνο λόγος  της, χωρίς ουσία και νόημα δεν προσφέρει τίποτα πολύτιμο. Αντίθετα, οι προτάσεις που έχουν σχέση με την πραγματικότητα και όχι με ιδεοληψίες- ιδεολογίες γενικώς, θα ήταν πολύ χρήσιμες.

Εάν η κα Διακολιού δεν έχει καμία πρόταση για το συγκεκριμένο θέμα, που θα περιμένουμε να έχει, καλύτερα να σιωπά, γιατί όσο μιλά εκτίθεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο