Ημερίδα για την παιδική κακοποίηση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου στις 22 Οκτωβρίου

Print Friendly, PDF & Email

Στόχος είναι η ενημέρωση των γονιών και των εκπαιδευτικών για τα πρώτα σημάδια


Μια σημαντική επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Παιδική κακοποίηση αναγνωρίστε τα πρώτα σημάδια» ,διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου ,στις 22 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα ,στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Αμαρουσίου.


Η παιδική κακοποίηση μπορεί να είναι σωματική σεξουαλική ή ψυχική. Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι το φαινόμενο έχει πάρει άκρως ανησυχητικές διαστάσεις στη χώρα μας και καλούν τους γονείς να πάρουν μέτρα για να προστατέψουν τα παιδιά τους.


Στόχος της ημερίδας που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με το περιοδικό «Το παιδί μου και εγώ» είναι η ενημέρωση των γονιών και των εκπαιδευτικών για τα σημάδια κινδύνου που μαρτυρούν ότι το παιδί απειλείται.


Χαιρετισμό στην εκδήλωση θ’ απευθύνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ενώ ομιλητές είναι η επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών ψυχολόγος -κοινωνιολόγος Χριστίνα Αντωνοπούλου ,ο πρόεδρος της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο