Η Βορέειος Βιβλιοθήκη διοργανώνει 2η επίσκεψη στο Μουσείο Ακροπόλεως

Print Friendly, PDF & Email

Η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δραστηριοτήτων της, μετά την επιτυχία της 1ης επίσκεψης στο νέο Μουσείο της Ακροπόλεως, διοργανώνει 2η επίσκεψη το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 17:10.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επίσκεψη του Μουσείου της Ακροπόλεως μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Βιβλιοθήκη στο τηλ. 210 6147181. Η επιβίβαση στο λεωφορείο θα γίνει στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου (Λ. Κηφισίας) και ώρα 16:00. Το κόστος κατά άτομο είναι 8,5 ευρώ.

Εξάλλου, η Βορέειος Βιβλιοθήκη διοργάνωσε στις 24 Σεπτεμβρίου συμμετοχή με μεγάλη επιτυχία, στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με την διακεκριμένη παγκοσμίως βιολίστρια Vanessa Mae. Μια υπέροχη βραδιά, στην οποία η Vanessa Mae, απογείωσε τους θεατές με μελωδίες Μπαχ, Μπετόβεν, Μπραμς, Βιβάλντι αλλά και tango, ινδική μουσική, ποπ τραγούδια, μελωδίες του Έλληνα Vangelis αλλά και σπουδαίες μπαλάντες, συνδυάζοντας με τον μοναδικά δικό της τρόπο την κλασσική με την ποπ μουσική μας μάγεψε με την εκπληκτική της ερμηνεία.

Την συναυλία παρακολούθησαν η Πρόεδρος της Βορέειου Βιβλιοθήκης κ. Γλ. Μοστρού, τα μέλη του Δ.Σ. και 30 μέλη της Βορέειου Βιβλιοθήκης.

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας της βραδιάς η Βιβλιοθήκη θα συμμετάσχει σε παρόμοιες εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού τους επόμενους μήνες. Τα μέλη της μπορούν να ενημερώνονται με σχετικά δελτία Τύπου αλλά και στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης (210-6147181).

Μετάβαση στο περιεχόμενο