Η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου παρουσιάζει «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» στη ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ για την ενίσχυση της «Ελληνικής Εθνικής Ένωσης κατά της Επιληψίας»

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 179KB|


Το επίκαιρο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, ‘Το Μεγάλο μας Τσίρκο’, παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, στο θέατρο της ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ (Αλ. Παπαναστασίου & Αγίου Δημητρίου, Ψυχικό Αττικής), το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19:30.


Το σημαντικό αυτό έργο, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά, δάσκαλου της θεατρικής ομάδας, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Μαρούσι, στο αμφιθέατρο του Μουσείο Μπενάκη, στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου, ανεβαίνει στο θέατρο της ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στην «Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας».


Το έργο που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του αξέχαστου Έλληνα δραματουργού Ιάκωβου Καμπανέλλη, διατρέχει την ελληνική ιστορία μέχρι την ιστορία του Πολυτεχνείου. Όταν πρωτοπαίχθηκε το 1973 λογοκρίθηκε, και έρχεται σήμερα περίπου 40 χρόνια μετά, να είναι το ίδιο επίκαιρο και πικρό, καθώς η ιστορική συγκυρία για την χώρα είναι εξίσου δυσμενής.


Τιμή εισιτηρίου:5 ευρώ.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο