Η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και το «Μεγάλο μας τσίρκο» στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Πεύκης – Λυκόβρυσης

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 179KB|


Το «Μεγάλο μας Τσίρκο» του Ι. Καμπανέλλη παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στο δημοτικό θέατρο Πεύκης – Λυκόβρυσης.


Το επίκαιρο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, «Το Μεγάλο μας Τσίρκο», σε σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά, δάσκαλου της ερασιτεχνικής ομάδας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, φιλοξενείται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19:30 στο δημοτικό θέατρο Πεύκης – Λυκόβρυσης (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου, Πεύκη).


Το σημαντικό αυτό έργο ανεβαίνει με πρωταγωνιστές τους συμμετέχοντες στο θεατρικό τμήμα ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και το θερμότερο χειροκρότημα των θεατών όταν παίχτηκε στο Μαρούσι στις αρχές του καλοκαιριού και στο Μουσείο Μπενάκη τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Το «Μεγάλο μας Τσίρκο» διατρέχει την ελληνική ιστορία μέχρι την ιστορία του Πολυτεχνείου, λογοκρίθηκε όταν πρωτοπαίχτηκε το 1973 και έρχεται σήμερα, περίπου 40 χρόνια μετά, να είναι το ίδιο επίκαιρο και πικρό, καθώς η ιστορική συγκυρία για την χώρα είναι εξίσου δυσμενής.


Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αξέχαστου Έλληνα δραματουργού Ιάκωβου Καμπανέλλη. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο