Η Θεατρική Ομάδα του ΚΑΠΗ παρουσιάζει την παράσταση «Μία τρελλή… τρελλή… σαραντάρα»

Print Friendly, PDF & Email

Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, ώρα 19:00, Αμφιθέατρο Αμαλίειου Οικοτροφείου

Η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου παρουσιάζει την ανεπανάληπτη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Μία τρελλή…τρελλή…σαραντάρα», το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Αμαλίειου Οικοτροφείου (Λ. Κηφισίας 219).

Σε διδασκαλία και σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά και με βοηθό σκηνοθέτη την Μαρίνα Μπακοπούλου, η θεατρική ομάδα με την Βούλα  Ανδρικοπούλου, την Κλυταιμνήστρα Τερζή, την Έφη Κόκκου, την Ελένη Μπουτιέρου, την Ελένη Σμίντ, τη Χρυσούλα Λαζαρίδου, τη Χρυσάνθη Αλεξοπούλου, τον Παρασκευά Διακάτο και τον Ηλία Μπόθο υπόσχεται με το αστείρευτο κέφι και μεράκι της, αλλά και με το πηγαίο χιούμορ της  να μας ψυχαγωγήσει σ’ ένα υπέροχο ταξίδι δημιουργίας.    

Η υπόθεση του έργου αναφέρεται σε μία εύθυμη χήρα σαράντα ετών που  ερωτεύεται τρελά ένα βιολιστή, αλλά τα αδέλφια της έχουν διαφορετική γνώμη και θέλουν να την παντρέψουν μ’ έναν πλούσιο…

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους να απολαύσουμε τη θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ στην παρουσίαση ενός έργου, που έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι και καταξιωμένοι κωμικοί ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου.
 Να περάσουμε επίσης  μια ευχάριστη και με πολλή γέλιο βραδιά και με το χειροκρότημα μας να επιβραβεύουμε την προσπάθεια και την καλλιτεχνική δημιουργία των ανθρώπων που μας μεγάλωσαν και είναι γονείς μας.

 

Σχετικά αρχείαΗ Θεατρική Ομάδα του ΚΑΠΗ παρουσιάζει την παράσταση «Μία τρελλή… τρελλή… σαραντάρα»_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο