Η συγκέντρωση φαρμάκων στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών συνεχίζεται: 2ος σταθμός το Σάββατο 10/11 στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Παγκρατίου

Print Friendly, PDF & Email

Το ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, για ανασφάλιστους πολίτες, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μέσω του φιλανθρωπικού της οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, συνεχίζει τη συγκέντρωση φαρμάκων στις ενορίες τις Αθήνας. Σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία», θα συγκεντρωθούν φάρμακα το Σάββατο 10/11/2012 9:00 – 12:00 στον Προφήτη Ηλία του Παγκρατίου.


Σε αυτήν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, όλοι οι πολίτες που επιθυμούν, μπορούν να φέρουν όσα φάρμακα έχουν αγοράσει ή διαθέτουν στο σπίτι τους και δεν τους χρειάζονται.


Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, μετά τη συλλογή, θα μεταφερθούν στη συνέχεια, στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Εκεί θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίηση των φαρμάκων.


Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 1) ΑΔΤ ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους 2) Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία, επίσης, έχει λήξει.


Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 3847374

Μετάβαση στο περιεχόμενο