Η στήριξη των ευπαθών ομάδων συνεχίζεται από το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης  με τον Πρόεδρο του ρόταρυ Ψυχικού Τ.Φαρμάκη, τον Πρόεδρο του ομίλου ρόταρυ Αμαρουσίουο Κ. Δερβινιώτη, τον εκπαιδευτή περιφέρειας του ομίλου Π.Κατρούγκαλο, τον υποδεδειγμένο πρόεδρο Αθ. Φρούσο, τον ταμία  ʼγγ.Καρμανιόλα,τη συντονίστρια Κοινωνικής Δράσης Αλ. Τσίγκα και το μέλος Μ. Τρανταφύλλου.      
 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης  με τον Πρόεδρο του ομίλου ρόταρυ Αμαρουσίου Κ. Δερβινιώτη κατά την παράδοση σημαντικού χρηματικού ποσού για ωφελούμενες οικογένειες της Κοινωνικής Πρόνοιας του


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κατά την απευθείας παράδοση του χρηματικού ποσού σε μέλη δύο οικογενειών που επελέγησαν από την Κοινωνική Υπηρεσία.      


 


Το κάλεσμα για χορηγία υπήρξε προς αντιπροσωπεία του ομίλου ρόταρυ ΑμαρουσίουΣτη πρόσκληση του Δήμου Αμαρουσίου να σταθούμε αλληλέγγυοι και να υποστηρίξουμε τους ευπαθείς συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση ανταποκρίθηκε ο όμιλος ρόταρυ Αμαρουσίου.


Αντιπροσωπεία του ομίλου επισκέφθηκε το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη στο γραφείο του στο Δημαρχείο, προκειμένου να παραδώσει φάκελο με σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο να διατεθεί σε ωφελούμενες οικογένειες της Κοινωνικής Πρόνοιας προς την κάλυψη επειγουσών αναγκών τους.


Ο κος Πατούλης ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της αντιπροσωπείας για την ευαισθησία και την ευγενική προσφορά τους και ευχήθηκε η ενέργεια τους αυτή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους συμπολίτες μας, ώστε όλοι μαζί Δήμος και πολίτες να στηρίξουμε εκείνους που έχουν ανάγκη στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία.


Ακολούθως ο κος Πατούλης παρέδωσε το χρηματικό ποσό σε μέλη δύο οικογενειών της πόλης, που είχαν επιλεγεί  με κοινωνικά κριτήρια από την  Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, τα οποία του εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για το αμέριστο ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή του στη δύσκολη καθημερινότητά τους.            


Εκ μέρους του ομίλου ρόταρυ Αμαρουσίου στη συνάντηση με το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη συμμετείχαν: ο Πρόεδρος κος Κωνσταντίνος Δερβινιώτης, ο κος Παναγιώτης Κατρούγκαλος εκπαιδευτής περιφέρειας, ο κος Αθανάσιος Φρούσος υποδεδειγμένος πρόεδρος, ο κος ʼγγελος Καρμανιόλας ταμίας, η κα Αλεξάνδρα Τσίγκα συντονίστρια Κοινωνικής Δράσης και η κα Μαγιόρκα Τρανταφύλλου, μέλος του ομίλου και εθελόντρια. Παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του ρόταρυ Ψυχικού κος Τάκης Φαρμάκης.  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο