Η πρόληψη στα ζητήματα υγείας κυρίαρχος στόχος τόνισε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης στην ημερίδα «Άκου την καρδιά σου», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 137KB|


 
|download file .jpg 87KB|


 


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην ενημερωτική ημερίδα  με θέμα «ʼκου την καρδιά σου», που διοργάνωσε το περιοδικό υγείας Prevention, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς. 
 
Στον χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ευαισθητοποίηση του Δήμου Αμαρουσίου στα ζητήματα πρόληψης, τονίζοντας ότι « στόχος είναι να μην θεραπεύουμε την ασθένεια, αλλά να διατηρούμε υγιή τον πολίτη.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανάγκη υποστήριξης τέτοιων προσπαθειών, υπογραμμίζοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αρωγός και συμπαραστάτης κάθε πρωτοβουλίας και προσπάθειας που προάγει την υγεία των πολιτών, ώστε οι πολίτες της πόλης μας να είναι υγιείς και να χαίρονται τη ζωή τους και εμείς ως Δημοτική Αρχή να έχομε πράξει ότι μπορούσαμε καλύτερο και σ’ αυτόν τον τομέα.                  

Στην ημερίδα οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα όσα πρέπει να ξέρουν, ώστε να προφυλάξουν την υγεία τους και τη ζωή τους από τους έγκριτους και καταξιωμένους επιστήμονες: Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής Π.Γ.Ν. Γ. Γενηματάς, κ. Βλάσιο Ν. Πυργάκη, τον Δευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ κ. Δημήτριο Ρίχτερ και τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν κ. Γεώργιο Ανδρικόπουλο.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο