Η πόλη του Αμαρουσίου φόρεσε τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος  Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα Σταυράκη και το γιό τους Αλέξανδρο που πάτησε το κουμπί και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίστηκε με χιλιάδες λαμπιόνια  στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού.
Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με τις παλιές και νέες  επιτυχίες του.


Στιγμιότυπα από Χριστουγεννιάτικά δρώμενα στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου, την ημέρα των εγκαινίων του Χωριού του Αη Βασίλη και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.      


 


 

Μέσα σε ζεστή και χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, με το Γιώργο Τσαλίκη να ανεβάζει με τα τραγούδια του το κέφι και την εορταστική διάθεση, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου και πλήθος παρευρισκόμενων μικρών και μεγάλων άνοιξαν την  αυλαία  των εορταστικών εκδηλώσεων της πιο χαρούμενης εποχής του χρόνου στην πόλη του Αμαρουσίου.
Με τη Φιλαρμονική του Δήμου να πλημμυρίζει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες την πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού, άναψε το πιο λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έγιναν τα εγκαίνια του Χωριού του Αη Βασίλη με τα φουσκωτά παιχνίδια, τα σπιτάκια, το καρουζελ, το τρενάκι, το παγοδρόμιο, αλλά και τη μικρή Χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά τα ζαχαρωτά,τα παραδοσιακά εδέσματα και τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.                    
Έως και την Πρωτοχρονιά, όλη η πόλη θα είναι μια γιορτή! Πλούσια και διασκεδαστικά Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, με ξυλοπόδαρους, κλόουν, ζογκλέρ, ανιματέρ,ταχυδακτυλουργούς, θα προσφέρουν άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους που θα επισκεφθούν το ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης. Παρέα με τον Χιονάνθρωπο, τη Γιαγιά με τα Παραμύθια και φυσικά με τον πρωταγωνιστή των Ημερών, τον Αη Βασίλη θα υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης απηύθυνε πρόσκληση σε όλους να συμμετέχουν στη Χριστουγεννιάτικη υπαίθρια γιορτή, νοιώθοντας την ομορφιά και τη θαλπωρή των εορτών των Χριστουγέννων.  
  
«Και φέτος χάρη στις χορηγίες που εξασφαλίσαμε, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής επιχειρηματικότητας που εφαρμόζει ο Δήμος, δημιουργήσαμε ένα όμορφο εορταστικό σκηνικό.  Θέλουμε όλη η πόλη να πλημμυρίσει από εορταστική διάθεση. Θέλουμε όλοι να αφήσουν στην άκρη τα άγχη και τα προβλήματα που φέτος δυστυχώς για πολλούς συνανθρώπους μας και νοικοκυριά της πόλης μας ήταν περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, και θέλουμε να έλθουν να γιορτάσουμε μαζί.
Ας φωτίσουμε λοιπόν την πόλη μας ας ανοίξουμε τις πύλες του αγιοβασιλιάτικου χωριού. Ας στείλουμε στις καρδιές όλων το μήνυμα της ελπίδας για το νέο έτος σημείωσε ο κος Πατούλης εγκαινιάζοντας τη φετινή εορταστική περίοδο.     
                      
Στις ελάχιστες δραστηριότητες που έχουν είσοδο στο Χωριό τη Αη Βασίλη , οι κάτοχοι της Artemis Card, μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές τιμές που ισχύουν για τους κατόχους της κάρτας.

Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου από 14/12/2012 έως 01/01/ 2013 έχει ως εξής: 

Μετάβαση στο περιεχόμενο