Η παιδική παρέα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου για τη φιλαναγνωσία, τη δημιουργική έκφραση και τη φαντασία ξεκίνησε και φέτος το ταξίδι της

Print Friendly, PDF & EmailO συγγραφέας Αγγ. Ηλιόπουλος, με τα παιδιά στην πρώτη φετινή «Παραμυθοπαρέα» του Δήμου Αμαρουσίου.

Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή των παιδιών στην πρώτη «Παραμυθοπαρέα» του Δήμου Αμαρουσίου.


 


Η «Παραμυθοπαρέα» του Δήμου Αμαρουσίου άνοιξε για 3η χρονιά την αγκαλιά της σε παιδιά ηλικίας 4-8 χρονών και στον πρώτο σταθμό στο φετινό ταξίδι της υποδέχθηκε τον Αγγέλη Ηλιόπουλο και το βιβλίο του «Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ… αχινό!».


Φέτος η Μαριλένα Καββαδά (συγγραφέας & εκπαιδευτικός) θα υποδέχεται και θα γνωρίζει στην «Παραμυθοπαρέα» διακεκριμένους δημιουργούς παιδικών βιβλίων ή θα διαβάζει ένα ξεχωριστό παραμύθι εμπλέκοντας τα παιδιά σε δημιουργικές δραστηριότητες.


Κάθε «Παραμυθοπαρέα» συναντιέται συστηματικά ένα κυριακάτικο πρωινό κάθε μήνα για να διαβάζει, να παίζει, να δημιουργεί, να γνωρίζει… και να αγαπά τον μαγεμένο κόσμο του βιβλίου και των παραμυθιών.


Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να γίνουν φίλοι της «Παραμυθοπαρέας» του Δήμου Αμαρουσίου μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 8056314 (9:30 π.μ. – 3:30 μ.μ.).


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο