Η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

Print Friendly, PDF & Email
Στο πλαίσιο της εθελοντικής και κοινωνικής προσφοράς σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου επισκέφτηκε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, την πτέρυγα απόρων γυναικών των Φυλακών Κορυδαλλού.

Στη σύντομη επίσκεψη, υπό τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας των φυλακών, προσφέρθηκαν στις κρατούμενες γυναίκες ρούχα και τηλεκάρτες. Τόσο η πολιτεία  μέσα  από τα προγράμματα δραστηριοποιήσεις των φυλακισμένων, όπως εκμάθηση Η/Υ, ζωγραφικής, ελληνικής γλώσσας και άλλα, αλλά και η προσφορά αγάπης των απλών πολιτών, δίνουν ένα μάθημα ζωής στις κρατούμενες: κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στο λάθος ,αρκεί όμως να μαθαίνει  από αυτό.

Ο εθελοντισμός και η  προσφορά για τον συνάνθρωπο μας είναι βαθιά  χαραγμένα  στα μέλη  που απαρτίζουν την Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου. Προσφέρουν  έτσι έμπρακτα την αγάπη  τους στους ανήμπορους, μοναχικούς  συμπολίτες μας, όποτε τους  ζητηθεί  και με διάφορους τρόπους, όπως πληρωμή λογαριασμών  Δ.Ε.Κ.Ο , αγορά τροφίμων, κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομάδα Αγάπης με την στήριξη του Δημάρχου μας Γεωργίου Πατούλη, του Προέδρου του Κ.Α.Π.Η. Δημήτρη Καμπούκου και  του Δ.Σ. του  Κ.Α.Π.Η,  επισκέπτεται  και  Ιδρύματα καλύπτοντας βασικές ανάγκες τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο