Η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου κοντά στα μέλη του Οικοτροφείου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Ε.Π.Α.Ψ.Υ. στην Πεντέλη ενόψει των Χριστουγέννων

Print Friendly, PDF & Email

Είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στο Οικοτροφείο Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Ε.Π.Α.Ψ.Υ. στην Πεντέλη κατά την επίσκεψή της στο Οικοτροφείο ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, με τη συμμετοχή της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ  κας Ελένης Λέκκα.

Η Ομάδα Αγάπης αποδέχθηκε την πρόσκληση των υπευθύνων του Οικοτροφείου να συμμετάσχει στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, χαρίζοντας με την παρουσία της μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά στα μέλη του.

Τα μέλη της Ομάδας Αγάπης κα η Ομάδα της Χορωδίας του ΚΑΠΗ συνοδεία  ακορντεόν  και αρμονίου δημιούργησαν μια ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα και οι ένοικοι του Οικοτροφείου χόρεψαν και τραγούδησαν και κυρίως, ένοιωσαν πως δεν είναι μόνοι, αλλά ότι υπάρχουν συνάνθρωποι που τους αγαπούν, τους νοιάζονται και τους φροντίζουν.

Η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ μέσα από πράξεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης αναδεικνύει την ευαισθησία της προς το συνάνθρωπο και θα συνεχίσει  με το ίδιο ενδιαφέρον και στο μέλλον να παρέχει ανάλογη βοήθεια όπου της ζητηθεί.      

 

Σχετικά αρχείαΗ Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου κοντά στα μέλη του Οικοτροφείου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Ε.Π.Α.Ψ.Υ. στην Πεντέλη ενόψει των Χριστουγέννων

Μετάβαση στο περιεχόμενο