Η καρδιά των Γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς χτυπά στο Μαρούσι από σήμερα 7 Δεκεμβρίου 2015 έως 17 Ιανουαρίου 2016

Print Friendly, PDF & Email

Οι Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και οι γειτονιές της πόλης μας ντύνονται γιορτινά για να υποδεχτούν το Πνεύμα των Χριστουγέννων, τον Άη Βασίλη και την παρέα του. Και φέτος η πλατεία Αγίας Λαύρας από σήμερα 7 Δεκεμβρίου 2015 έως 17 Ιανουαρίου 2016 θα αποτελέσει το επίκεντρο των εκδηλώσεων και πόλο έλξης μικρών και μεγάλων επισκεπτών

Το σύνθημα για την έναρξη της μεγάλης γιορτής δίνεται επίσημα με την αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 7 μ.μ. συντροφιά με τους δημοφιλείς ερμηνευτές Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό.

Παραμονή των Χριστουγέννων, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 στις 6 μ.μ., ο Γιάννης Σαββιδάκης, ερμηνεύει αγαπημένα ελληνικά και ξενόγλωσσα τραγούδια, ενώ ο Johnny Vavouras and the Cadillacs την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ., αποχαιρετούν τον «παλιό τον χρόνο» με ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ζωντάνια.

Μουσικές εκδηλώσεις, ποικίλα δρώμενα για παιδιά με επίκεντρο το Χωριό του Άη Βασίλη και άλλες αγαπημένες μορφές των Χριστουγέννων, το παγοδρόμιο, το καρουσέλ, τα θεματικά σπιτάκια, την εντυπωσιακή χιονόμπαλα, παιχνίδια με θέμα τα Χριστούγεννα, παραστάσεις μαγικών, δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, δραστηριότητες με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, εορταστικά μπαζάρ, πάρτι, συναυλίες, μελωδίες των Ημερών και κάλαντα από διάφορες γωνιές του τόπου μας, μουσικές εκδηλώσεις και πρωτότυπα εργαστήρια συνθέτουν ένα ποικίλο και ενδιαφέρον εορταστικό σύνολο για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις.

Ενημερωθείτε εγκαίρως από το αναλυτικό πρόγραμμα για τις ημέρες και ώρες των δραστηριοτήτων.

Από τις 7 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 17 Ιανουαρίου 2016 σας περιμένουμε όλους στο Μαρούσι να χαρούμε μαζί τις φετινές μέρες γιορτής και χαράς συντροφιά με τους αγαπημένους μας και να ευχηθούμε από κοντά «Καλές Γιορτές».

 

Σχετικά αρχείαΑνάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου & ώρα 19:00

Μετάβαση στο περιεχόμενο