Η επετειακή συναυλία των “The Idols ‘60s” και η θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη στη σκηνή του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018

Print Friendly, PDF & Email
  • Συναυλία “The Idols ‘60s”, Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, 9 μ.μ., Αίθριο Θέατρο (είσοδος ελεύθερη)
  • Θεατρική παράσταση «Βάτραχοι», Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, 9 μ.μ. Αίθριο Θέατρο (είσοδος ελεύθερη)

Η επανασύνδεση των “The Idols” για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από τη δημιουργία του συγκροτήματος είναι το επετειακό γεγονός του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018. Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 το θρυλικό μουσικό συγκρότημα ανεβαίνει στη σκηνή του Αίθριου θεάτρου για μία ξεχωριστή εμφάνιση. Την Παρασκευή 27 Ιουλίου τη σκυτάλη παίρνει η θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη που ανεβαίνει από τη δραματική σχολή του Θεάτρου Πέτρας στο Αίθριο Θέατρο του Φεστιβάλ. Και οι δύο βραδιά έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Με τεράστιο χορευτικό ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, που περιλαμβάνει τις μεγάλες τους δισκογραφικές επιτυχίες όπως «Τρικυμία στην καρδιά», «Σου ‘δωσα την Αγάπη Μου», «Ξαφνικά μ ’Αγαπάς», «Ένα κορίτσι μού ‘χε πει» αλλά και πολλά άλλα τραγούδια, πολύ γνωστά, από τη δισκογραφία τους από το 1964 μέχρι σήμερα, όπως και επιτυχίες σε 45 στροφών δισκάκια κυρίως στα αγγλικά όπως «Dam Baby”, “You only live twice”, “I see the light”, οι “The Idols” «ζωντανεύουν» επί σκηνής μια ολόκληρη εποχή.

Οι Αριστοφανικοί «Βάτραχοι» ελευθερώνουν από το μαύρο του Άδη τις πιο λαμπερές και φωτεινές εξάρσεις της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος, τις θεμελιώδεις αξίες της ανθρώπινης ζωής: την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη. Συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια του μεγάλου Έλληνα δραματουργού της αρχαιότητας, ο θεατής γελάει, χειροκροτεί, υποκλίνεται και αγωνίζεται ώστε να παραμείνει ο άνθρωπος Ελεύθερος.

Την αυλαία του Φεστιβάλ ρίχνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η εκρηκτική Άννα Βίσση.

Στο site του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου www.festivaldimouamaroussiou.gr υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ, τις εκδηλώσεις με προπώληση εισιτηρίων, με ελεύθερη είσοδο, αλλά και με χρήση της Artemis card με προνομιακές τιμές για τους κατόχους.

Κύριος Χορηγός του Φεστιβάλ είναι η εταιρία Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 91.6 FM – 105.8 FM, Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 FM, Sfera 102.2 FM, Μουσικός 98.6 FM, POLITISGROUP, Realfm97.8, Real.gr, Attica TV, AAF.gr,  monopoli.gr.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Μέσω διαδικτύου, στο www.viva.gr και στο τηλ. 11876.
  • Στο Viva Spot στο Σύνταγμα (7 ημέρες την εβδομάδα 09.00 – 21.00)
  • Στα καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
  • Στο Δημαρχείο Δευτέρα – Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ.
  • Στη Λεωφ. Κηφισίας 219 – Αίθριο Θέατρο, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας

Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 στο διαδικτυακό τόπο www.festivaldimouamaroussiou.gr και στο Facebook / Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχείαΗ επετειακή συναυλία των “The Idols ‘60s” και η θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη στη σκηνή του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018_1


Η επετειακή συναυλία των “The Idols ‘60s” και η θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη στη σκηνή του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018_2


Η επετειακή συναυλία των “The Idols ‘60s” και η θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη στη σκηνή του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο