Η Διοίκηση του Δήμου παραμένει στο πλευρό των κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών για τα ζητήματα της γειτονιάς

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου σχετικά με την πρόσφατη εκδήλωση για την Παιδεία που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Ο υποψήφιος του συνδυασμού του κ. Μαγιάκη, στις δημοτικές εκλογές, αφού απέτυχε την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος, εμφανίζεται να μην μπορεί να διακρίνει τη διαφορά ανάμεσα στην «υπόθεση Παιδεία» και σε ζητήματα καθημερινότητας, και πέφτει στο σφάλμα της κακόπιστης κριτικής.

Η Παιδεία είναι θέμα εθνικό, που αφορά όλους, και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται διχαστικά ούτε να εμπλέκεται σε ατυχείς συγκρίσεις με τα ζητήματα της καθημερινότητας και τη διαχείρισή τους. Η ισοπέδωση της Παιδείας είναι γνώρισμα μόνο των ολοκληρωτικών καθεστώτων και οποιαδήποτε τέτοια πρακτική μας βρίσκει αντίθετους.

Θέλουμε τους πολίτες ενεργούς, επιδιώκουμε και ενθαρρύνουμε τη συνεργασία μαζί τους για το καλό της πόλης. Ωστόσο, οι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών οφείλουν να αναγνωρίσουν το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες που έχει καταβάλει επί σειρά ετών η Διοίκηση του Δήμου για τα προβλήματα της γειτονιάς.

Εάν ο κ. Κατσούλας, ενδιαφέρονταν πραγματικά να λύσει τα προβλήματα της γειτονιάς του δεν θα εμπλέκονταν σε φθηνούς λαϊκισμούς, ούτε θα αναλώνονταν σε ειρωνικούς χαρακτηρισμούς και διατυπώσεις.

Η Διοίκηση του Δήμου ουδέποτε έχει αρνηθεί τον διάλογο με τους συλλόγους και φορείς της πόλης και ουδέποτε έχει λείψει η διάθεση συνεργασίας για την επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν παρατηρηθεί.

Η Διοίκηση του Δήμου παραμένει στο πλευρό των κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών και με τη συνεργασία τους, από κοινού θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο