Η Διοίκησή μας είναι ανοικτή στον διάλογο και στην καλόπιστη κριτική από όλους

Print Friendly, PDF & Email

Σε συνέχεια της απάντησης του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννη Νικολαράκου, για τις παιδικές χαρές, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βασίλης Κόκκαλης, έχει να προσθέσει:

Όλα αυτά τα χρόνια η Διοίκησή μας έχει αποδείξει ότι είναι ανοικτή στον διάλογο με κάθε πολίτη και φορέα της πόλης, και αποτελεί σταθερή πολιτική επιλογή με την οποία όλα αυτά τα χρόνια τηρούμε και πορευόμαστε. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια Διοίκηση ανοικτή στην καλόπιστη κριτική και την ενθαρρύνουμε. Ωστόσο, τα fake ρεπορτάζ για τους τετράποδους φίλους μας και τα φωτορεπορτάζ με επίκεντρο τα παιδιά μας, δεν θεωρούμε ότι προωθούν τον διάλογο και την καλή συνεννόηση.

Ως Διοίκηση είμαστε υπερήφανοι για τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς μας, για τις παιδικές χαρές μας, για τα σχολεία μας για τα οποία καταβάλλουμε συνεχή προσπάθεια προκειμένου να τα διατηρούμε σε ένα υψηλό επίπεδο λειτουργίας και εξυπηρέτησης με αναγνωρισμένο αποτέλεσμα από τους σημαντικότερους κριτές όλων, τους γονείς και πολίτες του Αμαρουσίου.

Όπως έχουμε ήδη επισημάνει και στην προηγούμενη απάντησή μας, κάθε χρόνο ο χειμώνας είναι περίοδος συντήρησης, ελέγχων και πιστοποιήσεων για τις παιδικές χαρές και τους εξωτερικούς δημόσιους χώρους του Δήμου μας, προκειμένου να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν με ασφάλεια παιδιά και ενηλίκους.

Δεν είναι κακό κανείς να μην γνωρίζει, αρκεί να ενδιαφέρεται να μάθει λαμβάνοντας έγκυρη πληροφόρηση. Εάν ενδιαφέρεται κάποιος να έχει ρόλο, οφείλει να μαθαίνει και το συνολικό πλαίσιο κάθε προσπάθειας όταν απαιτείται να εργαστεί κόντρα στον Νόμο Κλεισθένη, στον Νόμο Σπίρτζη, σε μία αρνητική Περιφέρεια και ένα άκαμπτο συγκεντρωτικό Κράτος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο