Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ

Print Friendly, PDF & Email

Την απόφαση κατάταξης σε προσωποπαγείς θέσεις στο Δήμο των εργαζομένων της ΔΕΑΔΑ υπογράφει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης 


Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010, ώρα 13:30, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου


Με τους 114 εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης που μεταφέρονται σε προσωποπαγείς θέσεις στο Δήμο θα συναντηθεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 13:30, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση ο κ. Δήμαρχος θα υπογράψει την απόφαση κατάταξής τους σε αντίστοιχες της ειδικότητάς τους προσωποπαγείς θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Δήμο Αμαρουσίου, μετά και τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης στην εφημερίδα της κυβέρνησης.

Με την υπογραφή της απόφασης κατάταξης, οι εργαζόμενοι της ΔΕΑΔΑ  που μεταφέρονται στο Δήμο αποκτούν μόνιμη και σταθερή εργασία και διασφαλίζουν για πάντα το εργασιακό τους μέλλον.

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της επίπονης προσπάθειας του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη να αποκτήσουν μόνιμη και σταθερή δουλειά οι εργαζόμενοι της ΔΕΑΔΑ και να λήξει η πολύχρονη εργασιακή ομηρία τους.

Η Δημοτική Αρχή παρέμεινε απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις της και ανταποκρίθηκε σε όσα είχε υποσχεθεί στους εργαζόμενους, παρά τις δυσμενείς συγκυρίες που επηρεάζουν την οικονομική ευρωστία του Δήμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο