Η Χριστουγεννιάτικη 40η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου πόλος έλξης για εκατοντάδες καταναλωτές

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Ευχαριστούμε θερμά τους παραγωγούς που σταθερά βρίσκονται στο πλευρό των αδύναμων συνανθρώπων μας 365 μέρες τον χρόνο, αλλά και κατά τις γιορτινές αυτές ημέρες, μέσα από τις προσφορές τους σε αγαθά για την ενίσχυση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου»

Η πρόγνωση για άστατο βροχερό καιρό δεν στάθηκε εμπόδιο για εκατοντάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, που είχαν προγραμματίσει να κάνουν τις αγορές τους για το εορταστικό τραπέζι στη Χριστουγεννιάτικη 40η δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου. Η επόμενη προγραμματισμένη δράση είναι για την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για την υλοποίηση των αγροτικών δράσεων ως αντίδοτο στην κρίση, ξεκίνησε το 2012 και έχει γίνει πλέον θεσμός. Εδώ και έξι χρόνια στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με την ευκαιρία της Χριστουγεννιάτικης 40ης δράσης, ο κ. Πατούλης, δήλωσε: «Το αμείωτο ενδιαφέρον των καταναλωτών για τις δράσεις του Δήμου μας αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι ορθή η απόφασή μας να συνεχίζουμε την πολύχρονη αυτή διαδρομή που αποτελεί στήριξη για τα νοικοκυριά, τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας αλλά και για τους ίδιους τους Έλληνες παραγωγούς. Τους ευχαριστούμε θερμά που σταθερά βρίσκονται στο πλευρό των αδύναμων συνανθρώπων μας 365 μέρες τον χρόνο, αλλά και κατά τις γιορτινές αυτές ημέρες, μέσα από τις προσφορές τους σε αγαθά για την ενίσχυση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου. Καλές γιορτές σε όλους και με υγεία το 2019».

Στην εορταστική 40η δράση οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε 50 παραγωγούς και 170 προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα, που έχουν επιλεγεί βάσει σχετικών ελέγχων και πιστοποιήσεων.

Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη μεγάλη ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων και τις τιμές τους, και συνεχάρησαν τον υπεύθυνο των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου Παντελή Τσιτσιμπάση, για την άρτια οργάνωση. Ανάμεσα στα προϊόντα με μεγαλύτερη ζήτηση λόγω και των εορταστικών ημερών ήταν τα χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά γλυκίσματα, τα καλλωπιστικά φυτά, ρόδια και κρασιά.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, από την πλευρά της, ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους και τους παραγωγούς για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου που σταθερά με την εθελοντική εργασία τους στηρίζουν τη διοργάνωση της δράσης.

Στην 40η αγορά παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης και Κώστας Ρώτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ρένα Χαλιώτη, Ελένη Λέκκα και Κατερίνα Ιωάννου.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση θα γίνει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου  2019.

 

Σχετικά αρχείαΗ Χριστουγεννιάτικη 40η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου πόλος έλξης για εκατοντάδες καταναλωτές_1


Η Χριστουγεννιάτικη 40η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου πόλος έλξης για εκατοντάδες καταναλωτές_2


Η Χριστουγεννιάτικη 40η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου πόλος έλξης για εκατοντάδες καταναλωτές_3


Η Χριστουγεννιάτικη 40η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου πόλος έλξης για εκατοντάδες καταναλωτές_4


Η Χριστουγεννιάτικη 40η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου πόλος έλξης για εκατοντάδες καταναλωτές_5


Η Χριστουγεννιάτικη 40η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου πόλος έλξης για εκατοντάδες καταναλωτές_6

Μετάβαση στο περιεχόμενο