Η ανικανότητα του κυρίου Καραμέρου, κόστισε πολλά στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Δεν θα επιτρέψουμε να πάνε χαμένα, όσα με κόπο πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια

Oι πολίτες της Αττικής πλήρωσαν ακριβά τα τελευταία τέσσερα χρόνια την ανεπάρκεια και ανικανότητα της σημερινής Διοίκησης της Περιφέρειας.

Εξαιτίας της ανικανότητας αυτής, είδαμε να πνίγονται και να καίγονται δεκάδες συμπολίτες μας, να δυσκολεύει η καθημερινότητά μας, να μην υπάρχει ούτε μια ουσιαστική αναπτυξιακή παρέμβαση, που να δημιουργεί θέσεις εργασίας και εισοδήματα για τα παιδιά μας.

Μέλος αυτής της ανίκανης ομάδας που διοικεί την Περιφέρεια Αττικής τα τελευταία χρόνια, είναι και ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γ. Καραμέρος, ο οποίος τώρα που βλέπει «να βουλιάζει» το καράβι της Περιφέρειας, φιλοδοξεί να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο στο Μαρούσι, θέτοντας υποψηφιότητα για Δήμαρχος στην πόλη μας.

Όμως οι πολίτες του Αμαρουσίου γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες με τον συγκεκριμένο υποψήφιο στο τιμόνι της πόλης. Και δεν μπορούν, γιατί είναι εκείνος:

  • Που αφαίρεσε από τους Δήμους της Βόρειας Αττικής και το Μαρούσι, την ευκαιρία να εφαρμοστεί στην περιοχή μας μια ολοκληρωμένη χωρική επένδυση με έργα και παρεμβάσεις ύψους 88.000.000 ευρώ, που θα άλλαζαν την όψη και τις προοπτικές των τοπικών μας κοινωνιών. Είναι ο μόνος αντιπεριφερειάρχης στον τομέα ευθύνης του οποίου δεν εγκρίθηκε η Ο.Χ.Ε, γεγονός που αποδεικνύει την ανεπάρκεια και ανικανότητά του.
  • Είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος, μαζί με την κα Δούρου, για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης. Αν και είχε έγκαιρα στα χέρια των υπηρεσιών του τις απαραίτητες μελέτες για τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς, καθυστερούσε το έργο με διάφορες αστείες προφάσεις, προφανώς για να μην δοθεί λύση στο πρόβλημα ώστε να εξυπηρετηθούν οι προσωπικές του φιλοδοξίες. Όπως στη Μάνδρα, έτσι και στο Μαρούσι, αδιαφορούν για τις ανθρώπινες ζωές, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες.
  • Πρέπει οι πολίτες του Αμαρουσίου να γνωρίζουν ότι σε όλα τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης που έγιναν στην πόλη μας τα προηγούμενα χρόνια, απουσιάζει η υπογραφή των κ.κ. Δούρου και Καραμέρου. Είναι έργα που διεκδικήσαμε και πετύχαμε να χρηματοδοτηθούν από τις προηγούμενες Διοικήσεις της Περιφέρειας.
  • Ο συγκεκριμένος υποψήφιος, από τη μια κόπτεται υποκριτικά σε συνεντεύξεις που δίνει για την ανάγκη βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων του Αμαρουσίου. Αλλά από την άλλη ως αντιπεριφερειάρχης εγκρίνει εκατομμύρια ευρώ για ασφαλτοστρώσεις και έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου σε όλους τους Δήμους του Βόρειου Τομέα εκτός του Δήμου Αμαρουσίου. Από τον Δήμο Πεντέλης και Ηρακλείου ως τον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού, η κάνουλα της Περιφέρειας είναι ανοιχτή. Μοναδική εξαίρεση, ο Δήμος Αμαρουσίου για τον οποίο δήθεν ενδιαφέρεται ο κ. Καραμέρος. Αναρωτιόμαστε, αν δεν ήταν και υποψήφιος Δήμαρχος, τί χειρότερο μπορούσε να μας κάνει;
  • Ο κ. Καραμέρος, είναι, επίσης, αποκλειστικά υπεύθυνος για την άρνηση της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει την κατασκευή ενός νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Π.Ε. του Ψαλιδίου, για τον οποίο ο Δήμος Αμαρουσίου έχει καταθέσει εδώ και χρόνια ολοκληρωμένη μελέτη. Ουσιαστικά, τα παιδιά των οικογενειών της πόλης μας γίνονται όμηροι στα σχέδια και στις επιδιώξεις του.
  • Όλοι, επίσης, θυμόμαστε πως ο ίδιος «είχε πολεμήσει» με όλα τα μέσα που διέθετε και προσπάθησε να ακυρώσει χωρίς να τα καταφέρει σημαντικά έργα και παρεμβάσεις για το προάστιό μας, όπως η αισθητική αναβάθμιση του Εμπορικού μας Κέντρου και η κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού.

Όσο, λοιπόν, και να προσπαθεί να εξωραΐσει την προσωπική του εικόνα ενόψει της νέας του υποψηφιότητας, δεν μπορεί να κρυφτεί από την σκληρή αλήθεια.

Δεν μπορεί να κρύψει όσο και να προσπαθήσει, ότι:

  1. Δεν έχει προσφέρει μέχρι σήμερα τίποτε στην πόλη στην οποία φιλοδοξεί να γίνει Δήμαρχος αφού δεν έχει βάλει την υπογραφή του ως αντιπεριφερειάρχης σε κανένα έργο που έχει γίνει στο Μαρούσι τα τελευταία χρόνια.
  2. Δεν είναι μια κομματικά ανεξάρτητη υποψηφιότητα όπως ψευδώς υποστηρίζει. Κόμμα του δεν είναι το Μαρούσι, όπως λέει στις συνεντεύξεις του. Το κόμμα του είναι αυτό από το οποίο ζήτησε και το 2014 στήριξη προκειμένου να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Μαρούσι αλλά δεν την έλαβε. Το κόμμα του είναι αυτό με τη σημαία του οποίου εξελέγη ως αντιπεριφερειάρχης της κυρίας Δούρου, το 2014. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να ντρέπεται ούτε να κρύβεται.
  3. Αναζητά στον Δήμο Αμαρουσίου την προσωπική του «σανίδα σωτηρίας» αφού γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί ξανά με την κυρία Δούρου.

Σε ένα μόνο πράγμα συμφωνούμε με τα όσα λέει ο κ. Καραμέρος, ότι «όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος». Η αποτελεσματικότητα του ως αντιπεριφερειάρχης «μετρήθηκε» αυτά τα 4,5 χρόνια «ζυγίσθηκε» και βρέθηκε «ελλειμματική».

Το έλλειμμα της δικής του ικανότητας δεν θα το πληρώσει το Μαρούσι.

Δεν θα επιτρέψουμε να πάνε χαμένα, όσα με κόπο έγιναν όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.

Το Μαρούσι δεν θα γυρίσει πίσω.

Μετάβαση στο περιεχόμενο