Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης και η δημιουργία νέων χώρων άθλησης στόχος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

|download .jpg file 163KB|Σε μία θερμή και φιλική ατμόσφαιρα, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, το προσωπικό του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής ανέγνωσαν ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη, για το σεβασμό και την ασφάλεια που τους παρέχεται στον εργασιακό τους περιβάλλον, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι όλο το προσωπικό ενωμένο θα εργασθεί, ώστε ο Αθλητικός Οργανισμός να προσφέρει ακόμη περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες ποιότητας  στους δημότες.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις αθλητικές υποδομές. «Οι ήδη υπάρχουσες θα αναβαθμιστούν, ενώ παράλληλα στόχος μας είναι να δημιουργηθούν νέοι χώροι άθλησης» τόνισε ο κ. Πατούλης, αναφέροντας χαρακτηριστικά το γήπεδο ποδοσφαίρου, που σύντομα θα αποκτήσει η πόλη μας. 

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού «Σπύρος Λούης» κα Ελένη Λέκκα, ενώ παρευρέθησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι και φίλοι του Αθλητικού Κέντρου.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή των καθηγητών Φυσικής Αγωγής.


Αγαπητέ Δήμαρχε,


Μετά την τελευταία συνάντησή μας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συναισθήματα, για το αμέριστο ενδιαφέρον σας, για όλους εμάς που εργαζόμαστε στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας.
Ομολογούμε πως μας ξάφνιασε το κάλεσμά σας, αφού πρώτη φορά Δήμαρχος συναντάει τους γυμναστές , χωρίς αφορμή κοινωνικής εκδήλωσης όπως η σημερινή. Η πρωτοβουλία σας αυτή και ο ειλικρινής και άμεσος λόγος σας, μας έκανε να νιώσουμε ότι αναγνωρίζετε το πόσο σημαντικό είναι το έργο μας και η άμεση επαφή που έχουμε με τους δημότες και απάντησε σε πολλά ερωτήματά μας, ως προς το εργασιακό μας μέλλον. Γι’ αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, για την ανανέωση όλων των συμβάσεών μας καθώς επίσης και για την αύξηση που μας δώσατε.
Ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά ξέρουμε καλύτερα ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
Το δικό σας γνήσιο ενδιαφέρον και όλων όσοι συνέβαλαν στη μέχρι τώρα πορεία του Αθλητικού κέντρου και ιδιαίτερα της κας Λέκκα που πάντα μας στηρίζει ως συνάδελφος και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, θα μας ωθήσει να μεγιστοποιήσουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να βελτιώσουμε τις αθλητικές υπηρεσίες και παροχές προς τους δημότες της πόλης μας.


Οι γυμναστές του Αθλητικού Οργανισμού


 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο