Γιορτή τένις παιδιών με αναμετρήσεις των αθλητών των προγραμμάτων του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με τη συμμετοχή παιδιών του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου ολοκληρώθηκε το τουρνουά τένις που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου στο δημοτικό κολυμβητήριο με την ευκαιρία της λήξης της φετινής αθλητικής περιόδου.

Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, απένειμε διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο μίνι τένις και στο τένις, ενώ μετάλλια απένειμε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις δεξιότητες της service line και στα παιδιά που διακρίθηκαν στις παρακάτω κατηγορίες. Στον πρώτο νικητή της κάθε κατηγορίας απονεμήθηκε κύπελο.

Στην κατηγορία baseline αγόρια Δημοτικού, το χρυσό μετάλλιο απέσπασε ο Κωνσταντίνος Γκλαβάς, το αργυρό ο Αριστοτέλης Ασλανίδης, και το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν στην τρίτη θέση ο Σπύρος Βαγενάς, και ο Δημήτρης Κασούμης.

Στην κατηγορία baseline κορίτσια Δημοτικού, το χρυσό μετάλλιο απέσπασε η Νικόλ Διαλεκτοπούλου, το αργυρό η Αλεξάνδρα Ευαγγελάκου, και το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν στην τρίτη θέση η Θεοδώρα Παπαδοπούλου, και η Νάσια Κυρίδη.

Στην κατηγορία αγόρια Γυμνασίου, το χρυσό μετάλλιο απέσπασε ο Πέτρος Γκίκας, το αργυρό ο Θεόδωρος Κοκκινιάς, το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν στην τρίτη θέση ο Παναγιώτης Ασλανίδης, και ο Δημήτρης Τζανές.

Στην κατηγορία κορίτσια Γυμνασίου, το χρυσό μετάλλιο απέσπασε η Χριστίνα Βλαχοπούλου, και το αργυρό η Μάιρα Τζουρμπάκη.

Στην κατηγορία αγόρια Λυκείου, το χρυσό μετάλλιο απέσπασε ο Παύλος Μυλωνάς, το αργυρό ο Νίκος Γεωργιάδης, το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν στην τρίτη θέση ο Νίκος Γαλάνης, και ο Χάλεντ Σεχάντε.

Στην κατηγορία κορίτσια Λυκείου, το χρυσό μετάλλιο απέσπασε η Ευαγγελία Σκουφή, και το αργυρό η Αννα-Μάρια Φιλιππαίου.

Προπονητές των αθλητών κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου ήταν η Βίκυ Ιωάννου, Ζωή Παπαγεωργάκη, Κώστας Τζαφέρος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Ρήγας και Ελένη Μαλλιαρού.

 

Σχετικά αρχείαH Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ανάμεσα στους νικητές των αγώνων τένις των αθλητών των προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου.


H Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ανάμεσα στους νικητές των αγώνων τένις των αθλητών των προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου.


H Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, κατά την απονομή των μεταλλίων στα παιδιά.


Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των παιδιών.


Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των παιδιών.


Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των παιδιών.


Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των παιδιών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο